Έμμα Τόμσον: «Γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή στα 62 μου και τότε, ξεκίνησα να αγαπώ το σώμα μου»

Έμμα Τόμσον: «Γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή στα 62 μου και τότε, ξεκίνησα να αγαπώ το σώμα μου»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, με τίτλο  «Good Luck To You Leo Grande» και αναφέρθηκε στο πόσο τη βοήθησαν οι γυμνές σκηνές που γύρισε

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Η Έμμα Τόμσον χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μία μεγάλη πρόκληση, για να μάθει να αγαπάει το σώμα της.

Η 63χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε στην Έμμα Μπάρνετ του BBC και αναφέρθηκε στον «αγώνα» της να αγαπήσει την εικόνα της, μέσω των ρόλων που της έχουν δοθεί.

Όπως δήλωσε, η τελευταία της ταινία «Good Luck To You Leo Grande», στην οποία υποδύεται μια 55χρονη χήρα που προσλαμβάνει έναν... ζιγκολό για να εξερευνήσει νέες απολαύσεις, την έκανε να «βγει από την ασφαλή ζώνη της».

Αν και δεν αγαπάει ιδιαίτερα την εικόνα του γυμνού της σώματος, η ηθοποιός δήλωσε πως η εν λόγω ταινία περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές, που δεν έχει κάνει ξανά στην καριέρα της. Ωστόσο, αντί να την αγχώσουν, φαίνεται πως τη βοήθησαν.

«Κάναμε πρόβες και ξαφνικά, μια μέρα η Σόφι μας έβαλε να κάτσουμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί και να βγάλουμε τα ρούχα μας. Έτσι, καθόμασταν γυμνοί όλοι μαζί και μιλούσαμε για σώματα, για το τι μας άρεσε πάνω μας και τι όχι. Αν και φαινόταν πολύ δύσκολο στην αρχή, γιατί δεν αγαπώ ιδιαίτερα το σώμα μου, τελικά δεν ήταν», είπε αρχικά.

Κλείσιμο

Αυτός που την βοήθησε ιδιαίτερα να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές της εκτός από τη σκηνοθέτρια, Σόφι Χάιντ, ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Ντάρυλ ΜακΚόρμακ.

«Εμπιστεύτηκα τον Ντάρυλ. Ήξερα ότι δεν θα είναι επικριτικός, δεν είναι έτσι σαν άνθρωπος. Και η Σοφ το ίδιο, οπότε, αφέθηκα. Ωστόσο, ήμασταν τόσο ειλικρινείς για τα πράγματα που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν πάνω μας, που αυτό το πράγμα ήταν πολύ βοηθητικό για εμένα. Αν και οι σκηνές αυτές συνήθως είναι λίγο "επιθετικές", η Σόφι κατάφερε να κάνει το γύρισμα όπως έπρεπε, χωρίς υπερβολές, αλλά με ειλικρίνεια», εξήγησε η Έμμα Τόμσον.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα του δικτύου Hulu στις 17 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ:

GOOD LUCK TO YOU, LEO GRANDE | Official Trailer | Searchlight Pictures


Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλησεις - ΑΟΖ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ζητά ο Μπαχτσελί

Σε Ειδικό Δικαστήριο Παπαγγελόπουλος, Τουλουπάκη, Ντζούρας και Μανώλης για την υπόθεση Novartis, προτείνει ο εισαγγελέας

Ένοχος για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που εισέβαλε στον γάμο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης