X-Factor: Ανατροπές στο χθεσινό 5o live

X-Factor: Ανατροπές στο χθεσινό 5o live

Δέκα καλλιτέχνες ρίχτηκαν στη μάχη με τραγούδια από το κλασικό λαϊκό ρεπερτόριο και το έντεχνο μέχρι την ξένη ποπ και την εναλλακτική ροκ - Ο JCJO, από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, αποχαιρέτησε τον μουσικό διαγωνισμό

ΜΕΛΙSSES_2
Οι εκπλήξεις και οι δυνατές μουσικές αναμετρήσεις συνεχίστηκαν στο 5ο live show του «X Factor» χθες, Κυριακή 26 Ιουνίου, με πολλές ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αντρέα Γεωργίου, σε μεγάλα κέφια, να παρουσιάζει άλλη μία δυναμική χορογραφία. Στα highlights, οι ΜΕΛISSES, το Νο1 συγκρότημα της χώρας, μας χάρισαν ένα medley με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ερμήνευσαν σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «Για μένα βράδιασε» σε ένα live act γεμάτο ενέργεια. Ακόμα, στη σκηνή του «X Factor» ανέβηκε η Αναστασία, το φαινόμενο του TikTok και του YouTube, που ξεσήκωσε το κοινό με τις δύο viral επιτυχίες της, «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Στο συναρπαστικό διαγωνιστικό μέρος, δέκα καλλιτέχνες ρίχτηκαν στη μάχη με τραγούδια από το κλασικό λαϊκό ρεπερτόριο και το έντεχνο μέχρι την ξένη ποπ και την εναλλακτική ροκ. Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, πέρασαν μαζί τους την αγωνία της πρόκρισης. Ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε δίπλα στην κριτική επιτροπή και έδωσε ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Και αυτήν την Κυριακή, ο Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο «X Factor» και σχολίασε τις εμφανίσεις με τις εύστοχες ατάκες του.

ΜΕΛΙSSES

Η ψηφοφορία του κοινού έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τους Μίλτο Χαρόβα, Θάνο Λάμπρου και JCJO, με τον Ηλία Ψινάκη να δίνει ασυλία στον Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. Η τελική απόφαση ανήκε στους τέσσερις κριτές-μέντορες, που έδωσαν το εισιτήριο για το επόμενο, 6ο live show στον Θάνο Λάμπρου. Ο JCJO, από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, αποχαιρέτησε το «X Factor».

JCJO
Κλείσιμο

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων.

Το «Χ Factor» κατέκτησε τα social media και αυτήν την Κυριακή, με το #XFactorGR να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, το Instagram και το Facebook μέρος του on-air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media.


Ειδήσεις σήμερα

Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου

Η Ρωσία αθέτησε πληρωμή εξωτερικού χρέους για πρώτη φορά από το 1918

Κατερίνα Στικούδη: Η ημίγυμνη εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία MAD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης