Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε τη πριν χρόνια χωρίς το μονόφρυδο και με ξανθά μαλλιά

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε τη πριν χρόνια χωρίς το μονόφρυδο και με ξανθά μαλλιά

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το παρελθόν, όταν η εμφάνισή της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή

sofiaxatzipanteli
Η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του GNTM έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή της και κυρίως με τα έντονα ενωμένα φρύδια της. Παρόλα αυτά, το μοντέλο δεν είχε πάντα αυτό το παρουσιαστικό, το οποίο υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια. 

Την αλλαγή στην εμφάνισή της «μαρτυρά» ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε πέντε χρόνια πριν, μέσα από το κανάλι που διατηρεί το μοντέλο στο YouTube. Πρόκειται για το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο η ίδια εμφανίζεται με ξανθιά μαλλιά και χωρίς το μονοφρυδο που τη χαρακτηρίζει.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το βίντεο 


289104833_1327099244484470_4537368946216823127_n

20 THINGS I HAVE LEARNED IN 20 YEARS

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν. Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.



xatzipanteli12828_2
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης