Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτησή του για τη συγκινητική σκηνή του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτησή του για τη συγκινητική σκηνή του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες»

«3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους… μα θα σταθώ σε αυτήν», έγραψε αρχικά  ο ηθοποιός - Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευσή του

gkotsopoylos
Το τέλος των «Άγριων Μελισσών» πλησιάζει και οι τελευταίες σκηνές πλημμυρίζουν με συναισθήματα τους τηλεθεατές. Μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές που προβλήθηκαν, ήταν όταν ο δάσκαλος, Λάμπρος, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, βρέθηκε σε σχολείο για τυφλούς.

Με αφορμή αυτή τη σκηνή, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο προφίλ που έχει στο Instagram, γράφοντας:

«Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε. 3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους …μα θα σταθώ σε αυτήν. Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά.

Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ. Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης Ευχαριστώ!».


Δείτε την ανάρτησή του

λαμπρος



«Υπέροχη σκηνή», «Ό,τι πιο όμορφο», «Αν ήταν όλοι οι δάσκαλοι σαν τον Λάμπρο, τα παιδιά θα ήθελαν να είναι συνέχεια στο σχολείο», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter, που παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο και τον συγκινημένο «Λάμπρο», στο σχολείο τον τυφλών παιδιών.

Δείτε περισσότερα παρακάτω


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης