Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: 11 χαρακτηριστικές στιγμές στο θυελλώδες ειδύλλιό τους

Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: 11 χαρακτηριστικές στιγμές στο θυελλώδες ειδύλλιό τους

Η πρώτη τους συνάντηση τον Μάρτιο του 2020, η πρόταση γάμου, όπου ο ένας ήπιε το αίμα του άλλου, και η επικείμενη επισφράγιση της σχέσης τους

fox-machine-main
Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι (κατά κόσμον Κόλσον Μπέικερ) έχουν καταφέρει να στρέψουν τα βλέμματα των σκανδαλοθηρικών μέσων ενημέρωσης πάνω τους. Τα δύο πιτσουνάκια δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον, και είναι ήδη έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα που δεν είναι άλλο από τον γάμο.

Οι φήμες για ραντεβού μεταξύ της Φοξ και του MGK άρχισαν να φουντώνουν την άνοιξη του 2020, αλλά το καλοκαίρι επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας του 2021 «Midnight in the Switchgrass» και ήταν ουσιαστικά έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η ηθοποιός του «Night Teeth» είχε ήδη χωρίσει από τον σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν εκείνη την εποχή- ωστόσο, ο χωρισμός τους δεν επιβεβαιώθηκε δημοσίως μέχρι τον Μάιο του 2020. Από τότε, οι δυο τους είναι άνετοι να επιδεικνύουν τη σχέση τους ενώ μερικές φορές μοιράζονται λίγο ακραίες καταστάσεις με το κοινό όπως για παράδειγμα η Φοξ να πίνει το αίμα του αγαπημένου της ως ένδειξη αγάπης και αφοσίωσης.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και τώρα σχεδιάζει τον γάμο του. Επειδή το θυελλώδες ειδύλλιό τους είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει κάποιος συγκεντρώσαμε τις σημαντικές στιγμές της σχέσης τους.

1. Μάρτιος 2020: Η πρώτη τους συνάντηση
Η σπίθα ανάμεσά τους πετάχτηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας τους «Midnight in the Switchgrass» το 2021. Η Mέγκαν θυμήθηκε την ιδιαίτερη στιγμή.

«Ήμουν σε ένα δωμάτιο μαζί του και τον χαιρέτησα και τον κοίταξα στα μάτια.... Ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτό που ονομάζω δίδυμη φλόγα», εξήγησε. «Αντί για αδελφή ψυχή, μια δίδυμη φλόγα είναι στην πραγματικότητα όταν μια ψυχή έχει ανέλθει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά σώματα ταυτόχρονα. Οπότε στην πραγματικότητα είμαστε δύο μισά της ίδιας ψυχής, νομίζω. Και του το είπα αυτό σχεδόν αμέσως, γιατί το ένιωσα αμέσως, οπότε νομίζω ότι ήταν η δεύτερη μέρα, του ζήτησα να έρθει στο τροχόσπιτό μου για μεσημεριανό και τον έβαλα σε όλα αυτά τα αστρολογικά πράγματα.... Έπεσα στα βαθιά αμέσως. Το κατάλαβα από την ενέργειά του».

φοχ-masi


2. Μάιος 2020: Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν ανακοινώνει τον χωρισμό του από την Megan Fox
Όταν οι φωτογραφίες της Φοξ και του MGK έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο Γκριν επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η πρώην του, είχαν χωρίσει μετά από 10 χρόνια γάμου τον Δεκέμβριο του 2019. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής του «With Brian Austin Green», o ηθοποιός αποκάλυψε ότι εκείνος και η Φοξ «πραγματικά προσπαθούσαν κατά κάποιο τρόπο να είναι χώρια».

«Θα την αγαπώ πάντα», είπε χαρακτηριστικά. «Και ξέρω ότι πάντα θα με αγαπάει και ξέρω ότι όσον αφορά την οικογένεια, αυτό που έχουμε φτιάξει είναι πολύ ωραίο και πολύ ξεχωριστό...». «Γνώρισε αυτόν τον τύπο, τον Κόλσον, στα γυρίσματα... Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ... Η Μέγκαν κι εγώ μιλήσαμε γι' αυτόν. Είναι απλά φίλοι σε αυτό το σημείο... Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι αυτή ή αυτός είναι κακοποιοί ή ότι εγώ ήμουν θύμα με οποιονδήποτε τρόπο».

Και συνέχισε: «Είναι απαίσιο όταν η ζωή αλλάζει και κάτι που έχεις συνηθίσει, που κάνεις εδώ και 15 χρόνια, προσπαθείς να μην το ξεφορτωθείς. Υπάρχει η άγνωστη πτυχή... υπάρχει αυτό το κενό στο στομάχι μου... Πραγματικά δεν θέλω η Μέγκαν και εγώ να έρθουμε σε αντιπαράθεση... είναι η καλύτερή μου φίλη εδώ και 15 χρόνια και δεν θέλω να το χάσω αυτό».

3. Μάιος 2020: H Μέγκαν Φοξ πρωταγωνιστεί στο «Bloody Valentine» του MGK
Η Φοξ και ο MGK έριχναν για καιρό λάδι στη φωτιά με τις φήμες περί ειδυλλίου όταν η ηθοποιός πρωταγωνίστησε ως ερωτικής παρτενέρ του τραγουδιστή στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Bloody Valentine». Σε ένα κάποιο σημείο οι δύο τους μοιράζονται ένα φιλί.

Machine Gun Kelly - Bloody Valentine [Official Video]


4. Ιούνιος 2020: Επιβεβαιώνουν το ειδύλλιό τους
Στις 15 Ιουνίου, ο MGK φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες περί σχέσης, όταν έγραψε στο Τwitter: «Σε αποκαλώ κοπέλα μου, τι στο διάολο. Η ζωή μιμήθηκε την τέχνη σε αυτό», αναφερόμενος στο τραγούδι του, «Bloody Valentine». Την επόμενη μέρα, η Φοξ και ο MGK εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι και να φιλιούνται σε αποκλειστικές φωτογραφίες που απέκτησε η Daily Mail. Ο ράπερ δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στα Instagram Stories του από το ρομαντικό ραντεβού του με την Fox, γράφοντας: «In love». Αν και δεν έδειξε το πρόσωπό της, η ηθοποιός εντοπίστηκε να φοράει ένα παρόμοιο ρούχο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Κλείσιμο


5. Ιούλιος 2020: Επίσημη εμφάνιση στο Instagram
Στη συνέχεια ο MGK πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και έκανε το ειδύλλιό τους επίσημο στο Instagram, μοιραζόμενος ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον ίδιο και την ηθοποιό να βγάζουν τη γλώσσα τους, γράφοντας: «Περίμενα για μια αιωνιότητα να σε ξαναβρώ...». 🔪

φοχ-12


6. Αύγουστος 2020: Ακολούθησε η Φοξ με ανάρτηση
Η Φοξ λίγες μέρες μετά μοιράστηκε μια παρόμοια φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram με τη λεζάντα: «Πανέμορφο αγόρι... Η καρδιά μου είναι δική σου».

μγα-μεγκαν


7. Νοέμβριος 2020: Κάνουν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι
Το ζευγάρι επέλεξε τα «American Music Awards» για να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

8 Μαΐου 2021: Ο MGK γιορτάζει μια ξεχωριστή επέτειο με τη Μέγκαν Φοξ
Η 25η Μαΐου του 2020 ήταν για τον Μασίν Γκαν Κέλι ημερομηνία ορόσημο, καθώς ήταν πρώτη φορά που η Φοξ του είπε ότι τον αγαπάει.



9. Οκτώβριος 2021: Πήραν μέρος σε κουίζ ζευγαριών
Το ερωτευμένο ζευγάρι έλαβε μέρος σε ένα κουίζ του βρετανικού GQ, όπου συμμετείχαν ζευγάρια και απάντησαν σε 40 ερωτήσεις. Ρώτησαν ο ένας τον άλλον για τις ταινίες που προτιμούν, τα αστρολογικά τους ζώδια, τα αγαπημένα τους μέρη για διακοπές και τα πρώτα τους ραντεβού. Έδειξαν επίσης τη μυστική τους χειραψία, ενώ η Φοξ μοιράστηκε τα παρατσούκλια της για τον Kέλι - τα οποία περιλαμβάνουν τα Cookie, Lamby και Blond Angel Baby.

Megan Fox & Machine Gun Kelly Ask Each Other 40 Questions | The Couples Quiz | GQ


10. Ιανουάριος 2022: Η Μέγκαν Φοξ και ο MGK αρραβωνιάζονται
Στις 12 Ιανουαρίου, το ζευγάρι ανακοίνωσε την είδηση του αρραβώνα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιώντας ένα βίντεο με την πρόταση γάμου που έγινε, «κάτω από τα ίδια κλαδιά κάτω από τα οποία ερωτευτήκαμε».

Η Φοξ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», και πρόσθεσε: «Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».



11. Μάιος 2022: Η αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του
Ο μουσικός ερμήνευσε το ρομαντικό τραγούδι «Twin Flame« στα Billboard Music Awards 2022 και αφιέρωσε το ιδιαίτερο κομμάτι στην αρραβωνιαστικιά του και στο «αγέννητο παιδί» τους.

Machine Gun Kelly - twin flame (Live At Billboard Music Awards)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης