Μέγκαν Φοξ - Μπράιαν Όστιν Γκριν: Μετά το πρώτο «σοκ», εύχεται στον πρώην της τα καλύτερα για τη... νέα του ζωή

Μέγκαν Φοξ - Μπράιαν Όστιν Γκριν: Μετά το πρώτο «σοκ», εύχεται στον πρώην της τα καλύτερα για τη... νέα του ζωή

Αν και αρχικά «ξαφνιάστηκε» με την είδηση της εγκυμοσύνης της Μπέρτζες, η ηθοποιός «είναι πολύ χαρούμενη για τον πρώην σύζυγό της και εύχεται πλέον, τα καλύτερα»

megan_fox_brian_austin_green
Μετά τις πρώτες δηλώσεις για το μωρό που περιμένει ο Μπράιαν Όστιν Γκριν με τη Σάρνα Μπέρτζες και το σοκ της Μέγκαν Φοξ, η σταρ του «Jennifer's Body» δηλώνει πολύ χαρούμενη για τον πρώην σύζυγό της.

Μία πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Φοξ δηλώνει στο E!News πως «η ηθοποιός είναι ευτυχισμένη που ο Μπράιαν περιμένει κι άλλο παιδί και όχι σοκαρισμένη».


«Είναι πραγματικά χαρούμενη που ο πρώην σύζυγός της περιμένει μωρό και τα παιδιά τους θα έχουν κι άλλο αδερφάκι. Και ξέρει ότι κι εκείνα είναι ενθουσιασμένα γι' αυτό. Εύχεται στον Μπράιαν τα καλύτερα και πιστεύει πως τα πηγαίνει πολύ καλά στη ζωή του», δήλωσε η πηγή.

Κλείσιμο

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια άλλης πηγής από το περιβάλλον της Μέγκαν Φοξ πρόσφατα. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο US Weekly πως «η Μέγκαν έμεινε έκπληκτη, όταν άκουσε για την εγκυμοσύνη της Σάρνα Μπέρζες. Ήξερε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μία νέα σχέση, αλλά δεν της πέρασε καν από το μυαλό ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί».



Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2019 και πριν πέντε μόλις ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους. Μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Μπόντι, Τζέρνεϊ και Νόα και για χάρη τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από την αρχή κιόλας του χωρισμού τους. Αλλωστε, και οι δύο έχουν προχωρήσει στις ζωές τους. Η Μέγκαν Φοξ τον προηγούμενο μήνα αρραβωνιάστηκε τον Μασίν Γκαν Κέλι.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Κυψέλη: Οι ισχυρισμοί της σύγχρονης «Μήδειας» που δεν έπεισαν και ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Δολοφονία Άλκη: «Κλειδί» τα ευρήματα του DNA - Μπαράζ λουκέτων σε συνδέσμους οπαδών

Προφυλακίστηκαν 4 από τους 7 κατηγορούμενους για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης