X-Factor: Πολλές ανατροπές μέχρι και το τελευταίο λεπτό έτυχαν στο 3ο live

X-Factor: Πολλές ανατροπές μέχρι και το τελευταίο λεπτό έτυχαν στο 3ο live

Θεαματικό το χθεσινό live του talent show στο Mega

ΚΡΙΤΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μία πολύ δυνατή μουσική αναμέτρηση παρακολουθήσαμε στο 3ο live show του «X-Factor» χθες, Κυριακή 5 Ιουνίου, με πολλές ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την έναρξη του live show, με τον παρουσιαστή, Αντρέα Γεωργίου, να συμμετέχει σε μία δυναμική χορογραφία. Στη συνέχεια, οι 12 διαγωνιζόμενοι, τρεις από κάθε ομάδα, ρίχτηκαν στη μάχη ερμηνεύοντας τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής. Αγωνία είχαν και οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, που ήθελαν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες, χωρίς απώλειες.

ΓΙΝΑΜΕ

Μετά το τέλος του συναρπαστικού διαγωνιστικού μέρους, η ψηφοφορία του κοινού έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση, τους Κωνσταντίνο Ντάσιο, Borek και JCJO. Ο γκεστ σταρ του «X Factor», Ηλίας Ψινάκης, που ο ρόλος του ήταν καθοριστικός και σε αυτό το live show, έδωσε ασυλία στον JCJO.

JCJO


Η αγωνία κορυφώθηκε όταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, και οι δύο από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του «X Factor», οι κριτές-μέντορες έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και να διασώσουν τον έναν από αυτούς. Τελικά, το εισιτήριο για το επόμενο live show πήρε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, ενώ ο Borek αποχώρησε.

BOREK
Κλείσιμο

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων.

ΗΛΙΑΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ___ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΛΙΟΛΙΟΥ

Το «Χ Factor» κατέκτησε τα social media και αυτήν την Κυριακή, με το #XFactorGR να γίνεται πρώτο trend στο Twitter. Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, το Instagram και το Facebook μέρος του on-air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media.

ΑΝΤΡΕΑΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

NFL: Η πρώτη τρανς μαζορέτα του πρωταθλήματος αποκαλύπτεται - Δείτε βίντεο


Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία της εφοριακού


Ίος: Από κυκλαδονήσι έγινε... παρδαλό Μιχαλονήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης