Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα είμαι ο οικοδεσπότης στο "Σπίτι με το MEGA"»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα είμαι ο οικοδεσπότης στο "Σπίτι με το MEGA"»

To Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00, στο Mega - Δείτε το βίντεο

xristoforou
To Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» αποχαιρετά τη φετινή σεζόν και υποδέχεται το καλοκαίρι με το απόλυτο πάρτι. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το «Σπίτι με το MEGA» που παρουσιάζει αύριο Σάββατο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα δώσει στην πολύ κεφάτη μουσική βραδιά τον ρυθμό με δικά του τραγούδια, εκλεκτούς καλεσμένους και μία μεγάλη έκπληξη: την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band των ’90s.

«Αισθάνομαι χαρά και τιμή που είμαι οικοδεσπότης στο “Σπίτι με το MEGA” και μάλιστα στο κλείσιμο. Σε αυτό το καλοκαιρινό πάρτι με εκλεκτούς συναδέλφους, θα είναι μαζί μου οι ONE. Έχουμε ετοιμάσει ένα φανταστικό πρόγραμμα. Όλη η Ελλάδα θα βλέπει “Σπίτι με το MEGA” το Σάββατο» δήλωσε πολύ περήφανος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckgdaraugiwh)

Από τη μεριά τους, τα υπόλοιπα μέλη των ONE τόνισαν: «Κάναμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς και θα περάσετε πολύ καλά. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη φορά που ακούσαμε τραγούδι μας στο ραδιόφωνο. Ήταν το τραγούδι “Πρώτη Φορά” και σταματήσαμε με το αυτοκίνητο στη Μεσογείων για να το ακούσουμε».

Η Στέλλα Γεωργιάδου, μία από τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ με τον φίλο μου Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Το πρόγραμμα που κάνει έχει απ’ όλα. Έχει μαζέψει τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια».

Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη τιμή γι’ αυτήν την πρόσκληση και ανέφερε ότι η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» μας κράτησε παρέα στα δύσκολα χρόνια που περάσαμε. Ο Κώστας Μπίγαλης χαρακτήρισε αυτήν τη βραδιά ένα «καλωσόρισμα στο καλοκαίρι».

Κλείσιμο
Η Marilena Animado, η τραγουδίστρια των Kings, αποκάλυψε ότι η γνωστή μπάντα θα πει το «Madame», που γνωρίζει τεράστια επιτυχία αυτήν την εποχή.

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Ήταν όλα υπέροχα, μην το χάσετε».



Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης