Τζόνι Ντεπ: Η Ναόμι Κάμπελ, ο Άλις Κούπερ και άλλοι διάσημοι που πανηγύρισαν τη νίκη του

Τζόνι Ντεπ: Η Ναόμι Κάμπελ, ο Άλις Κούπερ και άλλοι διάσημοι που πανηγύρισαν τη νίκη του

Δείτε τις αναρτήσεις των σελέμπριτι που τον υποστήριξαν - Η άγνωστη ιστορία που εκμυστηρεύτηκε η Όσμπορν στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν

depp-campbell-osbourne-cooper-arthro
Η νίκη του Τζόνι Ντεπ ήταν μία δικαίωση για πολλές διασημότητες. Η Ναόμι Κάμπελ, ο ροκ σταρ Άλις Κούπερ και Σάρον Όσμπορν, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που πανηγύρισαν την απόφαση των ενόρκων, στη δίκη με την Άμπερ Χερντ.

Λίγα λεπτά αφότου ο Ντεπ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Χερντ και τις κατηγορίες περί κακοποίησής της, οι κοντινοί του φίλοι από τον χώρο του Χόλιγουντ, δεν κράτησαν τον ενθουσιασμό τους κρυφό.

Η Ναόμι Κάμπελ έδειξε τη χαρά της για την απόφαση που δικαιώνει τον ηθοποιό. Το διάσημο μοντέλο ακολούθησαν η Σάρον Όσμπορν, ο Άλις Κούπερ, η Εύα Γκριν, Άσλει Μπένσον και άλλοι σελέμπριτι.

ναομι12_2


Η Κάμπελ συγκεκριμένα, αντέδρασε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ντεπ και άφησε 4 κόκκινες καρδιές στην περιγραφή, ενώ την επόμενη ημέρα ανέβασε ένα Instagram story, γράφοντας απλά «Τζόνι».

Η Άσλει Μπένσον, που ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ντεπ στο Instagram της με λεζάντα ένα  «YESSSSS».

benson233


H Έιμι Σούμερ έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση. Έγραψε στο Instagram: «Κάθε γυναίκα που επιλέγει να συμπεριφέρεται σαν ένας γεμάτος άνθρωπος θα πρέπει να ξέρει ότι οι στρατιές του ‘status quo’ θα την αντιμετωπίσουν σαν ένα βρώμικο αστείο. . . Θα χρειαστεί τις ‘αδερφές’ της».


schummer
Κλείσιμο


Ο Άλις Κούπερ επίσης δεν θα μπορούσε να μην χαρεί για τη δικαίωση του φίλου και πρώην συνεργάτη του. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Κούπερ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Ντεπ και τ σύνθημα «Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια».

alicejohnny



Επίσης, ο αστέρας του ριάλιτι και του YouTube, Χάρι Τζόουσεϊ, σχολίασε στο Twitter: «Ήταν οι πιο τρελές 7 εβδομάδες!! Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε το #JohnnyDepp.»

harry



Μιλώντας στην εκπομπή TalkTV του Πιρς Μόργκαν, η Σάρον Όσμπορν φάνηκε να εκπλήσσεται από την ετυμηγορία.

«Ουάου, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Θέλω να πω, ήθελα να κερδίσει ο Τζόνι, αλλά δεν το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια περιέγραψε τον Ντεπ ως μια «ευγενική ψυχή» και μία «καλή ανθρώπινη ύπαρξη». Ακόμη, η Όσμπορν περιέγραψε το συμβάν που, όπως είπε, της απέδειξε την καλοσύνη του χαρακτήρα του σε εκείνη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ευγενική ψυχή. Μπορώ να σας πω χθες το βράδυ, πέρασε περίπου 45 λεπτά στο καμαρίνι του γονατισμένος, μιλώντας σε αυτό το κοριτσάκι που του διάβαζε το ημερολόγιό της. Τώρα, δεν ξέρω πολλούς τύπους που θα κάθονταν πίσω και θα το έκαναν αυτό. Δεν υπήρχαν κάμερες τριγύρω, δεν υπήρχαν κινηματογραφικά συνεργεία. Το έκανε γιατί είναι ευγενική ψυχή. Μερικές φορές, υποθέτω, έχανε τον μυαλό του, αλλά ως άνθρωπος είναι καλός».

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν «τοξική», δηλώνοντας: «Ήρθα τόσο πολύ σε επαφή μαζί της και γνωρίζω την αλκοολική συμπεριφορά πολύ καλά… ήταν και οι δύο πολύ, πολύ καταχρηστικοί ο ένας με τον άλλον. Πιστεύω ότι θα κερδίσει πίσω την καριέρα του, πραγματικά το πιστεύω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα





Ειδήσεις σήμερα

Πρωτοδικείο: Aπαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά που δεν πληρώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής

Πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική του νίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης