Ο καημός της Ταραμπάνκο, οι μετακινήσεις στην ΕΡΤ και τα παράπονα του Σεφερλή

Ο καημός της Ταραμπάνκο, οι μετακινήσεις στην ΕΡΤ και τα παράπονα του Σεφερλή

Όρεξη να έχουμε, να ακούμε και να διαβάζουμε τα τηλεοπτικά ευτράπελα

tarabanko333
Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις είναι και οι σημαντικότερες, η στήλη ξεκινά με δύο αφιερώσεις: Η πρώτη πηγαίνει στους αγαπημένους μου συναδέλφους Θανάση Βάγιο, Κάλλια Καρτσάκη και Γιώργο Σκρομπόλα με Chris Rea “Looking for the summer» και η δεύτερη στον πιο αγαπημένο θείο της ελληνικής τηλεόρασης, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με εξωφυλλάρα από LP «Μέσα στη νύχτα των άλλων» και ARTISTZ από Τρύπες. Πάμε δυνατά. Μόνο η αγάπη θα μείνει.

Και όπως είπε η Μιμή Ντενίση στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου, αγαπημένη», τα σημαντικά είναι οι απώλειες των ανθρώπων μας και όχι τα λόγια των άλλων. Αφιερωμένο εξαιρετικά στους καλοπροαίρετους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8pexsvfxtd)


Πολύ καλά τα είπε ο Κώστας Τσουρός. Αν είναι δυνατόν να αναλύουμε για τηλεοπτικές ώρες επί ωρών τα αισθηματικά της Ταραμπάνκο. Και να καταλάβουμε τον καημό του ανθρώπου που αναγκάστηκε να σβήσει το τατουάζ από το πρόσωπό του. Απλά ας τον ενημερώσει κάποιος πως ο πόνος δεν γίνεται πιο ήπιος όταν μιλάς στις κάμερες. Αλλιώς μαλακώνει…

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα αποδεχτεί μάλλον ποτέ αρνητική κριτική. Θεωρεί ότι όσα κάνει είναι εξαιρετικά και έτσι χάνει το δίκιο του. Εξελίσσονται όλα. Και το χιούμορ και οι αντιλήψεις και το θέατρο, αγαπητέ Μάρκο. Και μπράβο στη Φαίη Σκορδά που αν και ομοκάναλη είχε τα κότσια να διατυπώσει άποψη που δεν χάιδευε τα αυτιά του κωμικού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7r0ex8lbw1)


Δεν φαίνεται να τα βρίσκουν ΕΡΤ και Κωστής Μαραβέγιας καθώς οι συζητήσεις οδηγούν σε αδιέξοδο. Ο αγαπημένος δημιουργός την επόμενη σεζόν δεν συνεχίζει. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ας μείνουμε στην ουσία της είδησης.

Η Χριστίνα Βίδου μάλλον θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιάννης Πιτταράς στο πλάι του Δημήτρη Κοτταρίδη. Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αναζητεί παρτενέρ. Ακούστηκε και η Ντόρα Κουτροκόη… Μεταξύ άλλων βεβαίως βεβαίως.

Συνεχίζονται, όπως έγραψα και χθες τα ραντεβού στον ΣΚΑΪ. Και όλα γίνονται διακριτικά και ήρεμα. Δίχως διαρροές και κουτσομπολιά.

Το κουίζ είναι καυτό και αφιερωμένο στην παρέα στο εστιατόριο «Παπαδάκης». Ποιο στέλεχος προγράμματος έκανε πρόταση για παρουσίαση εκπομπής δίχως αυτή να υπάρχει στο πρόγραμμα και δίχως να το γνωρίζουν οι ανώτεροί του, οι οποίοι όταν το έμαθαν γέλασαν με την ψυχή τους;



Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να εμφανίσουν long covid-19 συμπτώματα, προειδοποιεί αμερικανική έρευνα

Ξεσπούν οι γονείς των χαμένων ναυτών του Moskva: «Άφησαν τους τραυματίες να πνιγούν»

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Google και Meta για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης