Οι ολέθριες σχέσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο και τα γκολ του Mega

Οι ολέθριες σχέσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο και τα γκολ του Mega

Η τηλεοπτική πραγματικότητα όχι μόνο επέστρεψε στα προ κορωνοϊού τερτίπια, αλλά μάλλον δείχνει δριμύτερη

tarabanko
Για δύο λόγους ασχολείται το τηλεοπτικό κοινό με την Κάτια Ταραμπάνκο. Για να μάθει ποιο θα είναι το επόμενο ριάλιτι στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει και ποια θα είναι η σχέση την οποία θα προβάλει ως την σημαντικότερη μέχρι σήμερα. Από σήμερα ισχύει το μέχρι χθες. Γιατί όπως μετράμε τα ριάλιτι, μετράμε και τους συντρόφους. Όχι γιατί κάποιος το έψαξε ή κάποιος έγινε αδιάκριτος. Αλλά γιατί η ίδια και οι σύντροφοί της, στο γνωστό και μη εξαιρετέο παιχνίδι της δημοσιότητας φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τα ντεσιμπέλ του έρωτα, τα οποία πολύ σύντομα όπως αποδεικνύεται γίνονται ντεσιμπέλ χωρισμού.

Ξύπνια η Ταραμπάνκο. Από μοντέλο εξελίχθηκε σε επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι και φροντίζει να διανθίζει όλο αυτό το στόρι με άδοξους έρωτες. Γιατί εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ ότι ήταν έξυπνη κίνηση το τατουάζ στο πρόσωπο του πρώην της. Τηλεοπτική καριέρα ψάχνει η Κάτια και την έχει εξασφαλίσει. Μέχρι και εκπομπή παρουσίασε άσχετα αν την έφαγε το μαύρο σκοτάδι της τηλεθέασης… Η ίδια αλώβητη, πρωταγωνίστρια σε σκάνδαλα και πολύ σύντομα, θυμηθείτε το, με νέα τηλεοπτική εμφάνιση…

Χώρισε η Ταραμπάνκο - Του «έφυγε» η Κάτια, του έμεινε το τατουάζ με το όνομά της


Πόσο ευφάνταστα, πόσο υπέροχα, πόσο εύστοχα τα τρέιλερ του Mega για τον τελικό του Champions League, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε Σάββατο βράδυ. Μπράβο σε όλους.

Η Μαρία Αναστασοπούλου δέχθηκε πρόταση και για την πρωινή ζώνη του Open. Μαρία μας, μόνο η ΕΡΤ σου ξέφυγε…

Εκεί, όπως όλα δείχνουν ελάχιστα αλλάζουν. Κάποιοι επιθυμούν να παραμείνει ενωμένο το δίδυμο Παπαχλιμίντζος - Βίδου, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ίσως θα έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Για να δούμε.

Η «Κυψέλη» πάντως αποχαιρετά, ενώ το «Στούντιο 4» φουλάρει για την επόμενη σεζόν με εξαιρετικές επιδόσεις.

Ωραία η συνέντευξη του Γιάννη Κότσιρα στον Γιώργο Λιάγκα. Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, ο οποίος μπορεί να βάζει πρόσωπα και πράγματα στην θέση τους, δίχως να ακυρώνει ή να προσβάλλει. Αυτό είναι σπάνιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7w6hnf0sdd)


Όλη αυτή η αντιπαράθεση Βαλάντη - Λάγιου στην «Σούπερ Κατερίνα» δεν είχε κανένα νόημα. Κανένα απολύτως. 

Πολλά τα ραντεβού στον ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα. Με νυν και επόμενους…

Κούρασε και αυτό το γύρω γύρω σε όλες τις εκπομπές της Σοφιάννας Αβραμάκη να αφηγείται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους συμπαίκτες της και για την συμβίωση στον Αγιο Δομίνικο. Πάνε οι εποχές που οι πρώην παίκτες ριάλιτι είχαν σοβαρό λόγο, έστω και για μία ώρα, να παίρνουν σβάρνα τα πλατό. Πλέον απλά βαρετό.

Στο Open τα «όχι» είναι πολύ περισσότερα από τα «ναι» που θα περίμεναν. Εν μέρει λογικό, καθώς συνεχίζονται οι λανθασμένες ως και αψυχολόγητες κινήσεις από τους επικεφαλής του προγράμματος.

Ένα κουίζ για «αντίο»: Ποια παρουσιάστρια, αν και έδωσε τα χέρια με σταθμό, συνεχίζει κρυφά τα ραντεβού;


Ειδήσεις σήμερα:

Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι το YouTube «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης