Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε πέρυσι τη χώρα μας και κατέκτησε την 10η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού με το «Last Dance» έστειλε ένα μήνυμα μέσω των social media, στη φετινή εκπρόσωπό μας.
«Πάμε Ελλάδα», έγραψε σε story της στο Instagram, δημοσιεύοντας επίσης, μερικά στιγμιότυπα από τις πρόβες της Αμάντας Γεωργιάδη.
Υπενθυμίζεται πως η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού θα εμφανιστεί απόψε στη 15η θέση με το τραγούδι «Die Together». Πρόκειται για μια συναισθηματική και δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης.
Απόψε στις 22:00 ξεκινά η πρώτη φάση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού. Οι μέχρι τώρα προβλέψεις, τοποθετούν την Ελλάδα στη 2η θέση.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.