Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Νίκο Καρβέλα για τον ερχομό του γιου του - «Να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική»

Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Νίκο Καρβέλα για τον ερχομό του γιου του - «Να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική»

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της για τη γέννηση του 3ου παιδιού του γνωστού μουσικοσυνθέτη και φίλου της

germanoy
Τις ευχές της έστειλε στον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Αυτό είναι το τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα, αφού έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια. Για την Έλενα Φερεντίνου, αυτό είναι το πρώτο της παιδί.

Θέλοντας να τους ευχηθεί για το παιδάκι τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» δήλωσε αρχικά: «Όταν τον πρωτογνωρίσεις τον Νίκο - εγώ τον γνώρισα στα τέλη της δεκαετίας του '80 - σίγουρα δεν λες “να ένας άνθρωπος γεννημένος να γίνει μπαμπάς”».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjblrpeij221)

«Κι όμως, έγινε μπαμπάς, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές. Ο Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά με τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου, μια εξαιρετική τραγουδίστρια. Η Έλενα, πριν λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο έναν κούκλο, ένα αγοράκι υπέροχο και απ' ότι μαθαίνω είναι και πολύ νόστιμος ο μικρός. Πάρα πάρα πολύ όμορφος. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε, να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική, γέλιο και υγεία. Έχοντας εσάς τους δύο για γονείς, πιστεύω ότι αυτό το παιδί θα περάσει καλά», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.


Κλείσιμο
Η πρώτη δημόσια έξοδός του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.


Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν ζητήσει να τη δει ψυχίατρος

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα, βροχές από αύριο

Ευθείες απειλές ανταλλάσσουν Ρωσία και ΗΠΑ - Τουπόλεφ «σήκωσε» η Μόσχα μετά τη βύθιση του Moskva
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης