Η συμβολική κίνηση της Τζέιμι Λι Κέρτις στα Όσκαρ για τους πρόσφυγες

Η συμβολική κίνηση της Τζέιμι Λι Κέρτις στα Όσκαρ για τους πρόσφυγες

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ, οι καλεσμένοι αλλά και οι παρουσιάστριες, θα φορούν μπλε κορδέλες για την υποστήριξη των προσφύγων σε όλο τον κόσμο - Δείτε τις φωτογραφίες

curtis
Τα Όσκαρ φέτος γίνονται μπλε. Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται μετά την εισβολή της Ρωσίας, οι υποψήφιοι και οι καλεσμένοι της 94ης τελετής των Όσκαρ, θέλουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα, φορώντας μια μπλε κορδέλα με το hashtag #withrefugees (με τους πρόσφυγες).

Οι κορδέλες δόθηκαν από την Υπηρεσία Προσφύγων του ΟΗΕ, η οποία έχει δημιουργήσει τη συγκεκριμένη εκστρατεία, για να δείξουν οι διασημότητες την αλληλεγγύη τους για τη δεινή θέση των προσφύγων όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η πρώτη ηθοποιός που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας τη συμβολική μπλε κορδέλα είναι η Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία δεν είναι υποψήφια για κάποιο βραβείο, θέλησε όμως να συμμετέχει στη μοναδική αυτή εκστρατεία.

curtis-ape
curtis-oscar
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης