Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για την πολυετή καλλιτεχνική του διαδρομή, τονίζοντας ότι νιώθει πως δεν ωφελήθηκε ποτέ πλήρως από αυτήν.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου», το Σάββατο 15 Ιουνίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Συγχωρέστε μου τον εγωισμό, αυτό που μου άξιζε όμως δεν το πήρα κυριολεκτικά. Νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω περισσότερα πράγματα με βάση κυρίως τη δουλειά μου. Δηλαδή το πόσο εργατικός ήμουν σε αυτή τη δουλειά για αυτό ταλέντο που λένε ότι έχεις και τα λοιπά. Ξέρει και ο Δημήτρης [σ.σ. Μακαλιάς] πολύ καλά πως ένα ταλέντο από μόνο του, άμα το αφήσεις, θα τεμπελιάσει. Δεν είναι αρκετό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d20hg5xiagv5)
Επίσης, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε ότι δεν ήξερε πώς να κινηθεί ακριβώς στον χώρο του θεάματος, κάτι που πιστεύει ότι έφταιξε: «Δεν ήμουν πολύ καλός στο επικοινωνιακό μέρος. Ας πούμε, δεν είχα την ευστροφία να κινηθώ στον χώρο. Δημόσιες σχέσεις είχα, καλοδεχούμενος ήμουν και στις παρέες αλλά δεν είχα την διαχείριση του επαγγέλματος σε βαθμό να ωφελούμαι. Δηλαδή μια φιλία ή μια γνωριμία δεν την σκέφτηκα ποτέ επαγγελματικά για να την εκμεταλλευτώ. Ε, αυτό δεν ήταν καλό».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός επεξήγησε: «Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα για "όχι" που είπα σε επαγγελματικές προτάσεις. Θα μπορούσα όμως να έχω έναν άλλον χειρισμό, χωρίς να μειοδοτώ εγώ ως χαρακτήρας απέναντι σε αυτόν και να έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Χωρίς να αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου. Όμως δεν το έκανα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Αν το είχα κάνει αυτό, θα είχα ωφεληθεί πολύ περισσότερο».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι