Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Σπύρος Μαρτίκας γλείφει τον Άρη Σοϊλέδη, του κουβαλάει ακόμη και την τσάντα»

Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Σπύρος Μαρτίκας γλείφει τον Άρη Σοϊλέδη, του κουβαλάει ακόμη και την τσάντα»

«Ο Άρης είναι σίγουρο ότι δεν με θέλει στο παιχνίδι πλέον, γιατί δεν του κάνω κωλοτούμπες, δεν του κάνω χαρούλες» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο παίκτης της κόκκινης ομάδας - Δείτε το σχετικό βίντεο

karagkounias
Το αποψινό επεισόδιο του Survivor θα ολοκληρωθεί με έναν παίκτη λιγότερο, καθώς στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Μυριέλλα Κουρεντή και Σπύρος Μαρτίκας, είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση, με το κλίμα που επικρατεί να είναι έντονο, ιδιαίτερα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη, που τον πρότεινε στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στο αποψινό επεισόδιο μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο Άρης Σοϊλέδης δεν τον θέλει στο παιχνίδι και πως εάν παραμείνει, πιστεύει ότι θα φτάσει μακριά στο ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Με είχαν πλημμυρίσει οι σκέψεις μου. Πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι είναι οι τελευταίες μου ώρες ίσως και στιγμές στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένο, έχω υποστεί ένα σούπερ άδικο εδώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου εδώ ακόμη και ο Άρης ο Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου λένε δεν θα φύγω εγώ αλλά κάποιος άλλος, “μην ανησυχείς”.

Να τη βράσω τη στρατηγική του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου του Μαρτίκα, γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι, περισσότερο από τον Σοϊλέδη, με έναν Σπύρο να τον γλείφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να του κουβαλάει ακόμη και την τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο ότι δεν με θέλει στο παιχνίδι πλέον, γιατί δεν του κάνω κωλοτούμπες, δεν του κάνω χαρούλες. Είμαι τυπικός μαζί του και το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ αγωνιστικά, όπως κάνω πάντα. Αν ο κόσμος σήμερα μου δείξει ότι με θέλει στο παιχνίδι, τότε είμαι σίγουρος, ότι θα φτάσω πάρα πολύ μπροστά, γιατί θα ξέρω τι θέλει ο κόσμος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cirfeieq6zfl)


Ειδήσεις σήμερα:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων

Συναγερμός από διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου

Τσίπρας: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας - Γιατί δεν βάζετε φραγμό στα υπερκέρδη;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης