Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Κώστα Τσουρό

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Κώστα Τσουρό

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλάει για όλα σε μια αξέχαστη έξοδο - Δείτε το τρέιλερ

night-out-1
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 23:40 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Τσουρό για μια αξέχαστη έξοδο. Ο Κώστας Τσουρός επιβιβάζεται στο λεωφορείο του «Night Out» και έρχεται αντιμέτωπος με μια απολαυστική «ανάκριση».

Στην πρώτη δοκιμασία της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός, με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή σκύλων, προσπαθεί να ξεπεράσει τη φοβία του για τους σκύλους. Πώς θα αντιδράσει όταν δεχτεί «επίθεση» από έναν σκύλο; Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη. Στο λεωφορείο της εκπομπής «εισβάλλει» και η κολλητή του καλεσμένου, Ντέμη Κανδηλιεράκη, για μια μοναδική έκπληξη. Ο Κώστας Τσουρός συναντά επίσης έναν πολύ καλό του φίλο, τον θεατρικό παραγωγό Πάνο Κατσαρίδη.


Σε μια από τις στάσεις της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός επισκέπτεται το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Μπέσσυ Αργυράκη, με την πρόκληση να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει μαζί της!

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο «Night Out Restaurant», με τον Κώστα Τσουρό σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

ΜΠΕΣΣΥ_ΑΡΓΥΡΑΚΗ_ΚΩΣΤΑΣ_ΤΣΟΥΡΟΣ


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης