Ελισάβετ Μουτάφη: Η κηδεία του πατέρα της και η επιθυμία της οικογένειας

Ελισάβετ Μουτάφη: Η κηδεία του πατέρα της και η επιθυμία της οικογένειας

Η ηθοποιός γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πληροφορίες για την εξόδιο ακολουθία - Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της

moutafi_2
Η Ελισάβετ Μουτάφη, διανύει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού την Κυριακή, 20 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Πριν από μερικές ώρες, η ηθοποιός, ενημέρωσε, μέσω Instagram Story, πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα της, ενώ μοιράστηκε και την επιθυμία της οικογένειας.

«Η κηδεία του Δημήτρη Μουτάφη θα γίνει την Τρίτη 22/03 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:00 π.μ. Η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί ο σύλλογος Καρκινοπαθών εθελοντών φίλων αντιπρόσωπος του οποίου θα υπάρχει στον χώρο της τελετής», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Μουτάφη.

moutafi_


Τη δυσάρεστη είδηση, για τον θάνατο του πατέρα της, γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. Η Ελισάβετ Μουτάφη, ανάρτησε μία φωτογραφία, στην οποία εκείνη είναι ντυμένη νύφη και ο πατέρας της στέκεται δίπλα της χαμογεαλαστός.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Μπαμπά μου , μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’αγαπαω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….».



Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

Απέρριψε το τελεσίγραφο της Μόσχας για τη Μαριούπολη ο Ζελένσκι - Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης