Γκλεν Κλόουζ: Οι αναμνήσεις της από τον Γουίλιαμ Χαρτ - «Ήταν τόσο όμορφος άνθρωπος»

Γκλεν Κλόουζ: Οι αναμνήσεις της από τον Γουίλιαμ Χαρτ - «Ήταν τόσο όμορφος άνθρωπος»

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για τον αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τη ζωή - Δείτε το βίντεο

closehurtbigchil
Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γκλεν Κλόουζ σχετικά με τον συνάδελφό της, Γουίλιαμ Χαρτ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, με τον γιο του να κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Η 74χρονη ηθοποιός που είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί του στην ταινία «The Big Chill» το 1983, τράβηξε ένα βίντεο, το οποίο και δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

«Ο Μπιλ, όταν τον γνώρισα, είχε μακρύνει τα μαλλιά του κι είχε ένα λουκ κάπως βρώμικο, με ξανθά μακριά μαλλιά και απεριποίητα γένια. Υποδυόταν έναν χαρακτήρα που πουλούσε ναρκωτικά. Και τον θυμάμαι να έχει αυτές τις μεγάλες διαφωνίες με τον σκηνοθέτη Λάρι Κασντάν, για το αν θα έπρεπε να ξυριστεί και να καθαριστεί. Ο Λάρι ήθελε, ο Μπιλ όμως όχι», ακούγεται να λέει αρχικά η ηθοποιός.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, θυμάται κι άλλες στιγμές με τον Γουίλιαμ Χαρτ και λέει για εκείνον: «Ήταν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω δει ποτέ. Νομίζω ότι ένιωθε πως το πρόσωπό του θα ήταν μια θηλιά γύρω από το λαιμό του. Πίστευε ότι οι άνθρωποι θα γοητεύονταν από τη δουλειά του χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση και όχι για όσα είχε μέσα στο κεφάλι του και την τέχνη του ως ηθοποιός, κάτι το οποίο έπαιρνε πολύ στα σοβαρά. Ευτυχώς σε εκείνη τη διαφωνία κέρδισε ο Λάρι κι είδαμε τον όμορφο Γουίλιαμ».

Τέλος, θυμήθηκε μία στιγμή από τα γυρίσματα της ταινίας με τον εκκλιπόντα ηθοποιό.

«Κατά τη διάρκεια μίας βόλτας που κάναμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ούρλιαζε σαν λύκος κοιτάζοντας προς το φεγγάρι. Κάποιες φορές θα ξεκινούσε αυτές τις πολύπλοκες, ψυχοφθόρες σκέψεις και θα πήγαινε από το ένα θέμα στο άλλο, κάτι που στο κεφάλι του ήταν πολύ λογικό, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το ακολουθήσει κάποιος άλλος. Και θυμάμαι να του λέω "Μπιλ, για ποιο πράγμα μιλάς;". Κάνοντας μια τέτοια ταινία και περνώντας τόσο χρόνο μαζί, πραγματικά δημιουργείς φιλίες που διαρκούν στον χρόνο. Νομίζω ότι κάθε φορά που έστω κατά τύχη, συναντιούνταν οι δρόμοι μας, ο χρόνος απλά δεν μετρούσε. Έτσι είναι αν κάποτε είχες με έναν άνθρωπο μια έντονη εμπειρία. Αυτά ένιωθα για τον Μπιλ», είπε κλείνοντας το βίντεό της.

closehurt

Η ταινία «The Big Chill» είχε προταθεί για τρία Όσκαρ και η πλοκή ακολουθεί μια παρέα εφτά φίλων από το κολλέγιο που αποφασίζουν να κάνουν ένα reunion, μετά τον θάνατο ενός φίλου τους.

The Big Chill (1983) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Γλίτωσε τη φυλάκιση η Ρωσίδα δημοσιογράφος που σήκωσε πλακάτ κατά του πολέμου, πρόστιμο 255 ευρώ

Στιβ Τζομπς: Τι απέγιναν και πώς ζουν σήμερα τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή της Apple;

Απόκοσμες εικόνες με αφρικανική σκόνη στην Ισπανία - Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα το σύννεφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης