Οι «πικρές» αλήθειες της Ζήνας και η άφαντη «συγγνώμη» της Σπυροπούλου

Οι «πικρές» αλήθειες της Ζήνας και η άφαντη «συγγνώμη» της Σπυροπούλου

Στην τηλεόραση μπορεί να μην έχουμε πόλεμο αλλά βαράνε κάτι κανόνια…

TV_koutselini
Ευτυχώς σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη επισκέφθηκε το πλατό του «Πρωινού» και έσπασε η μονοτονία.

Κάθε φορά που αυτό το 
κορίτσι δίνει συνέντευξη, κάποιοι φοβούνται, άλλοι ντρέπονται και εμείς χαιρόμαστε. Δίκαιη και ακριβής στην κριτική της, η Ζήνα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, δεν χάιδεψε αυτιά και δεν υποδύθηκε την άνετη. Είπε δύσκολες αλήθειες και δεν απέφυγε τις ερωτήσεις.

Για παρουσιαστές και παρουσιάστριες, για αμοιβές, για διευθυντές προγράμματος. Μίλησε με σεβασμό για τον Δημήτρη Κοντομηνά και για το δύσκολο τηλεοπτικό «διαζύγιό» τους. Και αποκάλυψε μία συγγνώμη, που ο ίδιος της είπε, έστω και αργά αλλά δεν της είπε ποτέ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν ξέρω αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πει ποτέ «συγγνώμη» στην Ζήνα Κουτσελίνη. Αλλά γι αυτό που είμαι σίγουρη είναι το ότι πρέπει κάθε ημέρα να λέει «ευχαριστώ» στον αείμνηστο Κοντομηνά για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που της έδωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cijia7zufqxd)


Προχωράμε. Η «Φωλιά των Κου Κου» τελείωσε. Γι αυτό μιλήσαμε πολλοί. Κι εγώ ανάμεσά τους. Και είπαμε τις αλήθειες μας και τις πληροφορίες μας και τα στραβά και τα άδικα. Όμως φτάνει κάπου, με όλο τον σεβασμό. Δυστυχώς οι εκπομπές με δεύτερο συνθετικό το Out (Night out, Total Blackout) ακολουθούν την πορεία των εκπομπών με Up (Pop up, Style me up) σε τηλεθέαση. Αφήστε τα αγγλικά επιρρήματα. Δεν μας πάνε, παίδες. Νίκο Μουτσινά, περαστικά. Ο Γιώργος Αυτιάς στην κορυφή το Σαββατοκύριακο στην τηλεθέαση όλων των κοινών. Αυτή την περίοδο είναι στα φόρτε του με τα οικονομικά να απασχολούν τους περισσότερους.

Κερί πήγα ν’ ανάψω στην εκκλησία,
χαιρετίσματα μου ζητούσαν οι εννιά στους δέκα να του δώσω. Η συμπεριφορά του Τάκη στο «Survivor» είναι επιεικώς απαράδεκτη. Νευρικός και αγενής απέναντι σε άνδρες και γυναίκες. Και να μην ξεχνάμε πως, όσο κι αν προσπαθούν οι παίκτες ριάλιτι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ο άνθρωπος κουβαλά τον ίδιο χαρακτήρα παντού. Τροφή για σκέψη. Για τον διδάκτορα του ανδρισμού, Σπύρο Μαρτίκα, δεν θα μιλήσω. Μιλάει από μόνη της η εικόνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cij1r2qhzfk9)
Κλείσιμο

Εντωμεταξύ η «Φάρμα» ακόμη προβάλλεται. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς. Και η σειρά με τον Ζελένσκι σημειώνει πολικές τηλεθεάσεις κοντά στο 3%... Ερχεται και η εκπομπή με την Μάριον Μιχελιδάκη στο Open. Η πρεμιέρα ανακοινώθηκε για τις 21/3 στις 14.00 και η εκπομπή θα τιτλοφορείται «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Πολλά «μ» μαζεύτηκαν…

Χάζευα κάτι ωραία γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου στο Instagram, κατά το «φάτε μάτια ψάρια», και σκέφτηκα πόσο
πολύ λείπει από την τηλεόραση. Και ο Βασίλης Καλλίδης λείπει. Είναι εξαιρετικοί και οι δύο και εκτός από κορυφαίοι στο είδος τους πρόκειται για υπέροχους ανθρώπους.

Κι ένα κουίζ για καληνύχτα: Ποια πανελίστρια αποκάλεσε «γλάστρα» η παρουσιάστριά της σε συζήτηση για το μέλλον της εκπομπής;

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 6,7 και 6,4 Ρίχτερ σε Ινδονησία και Φιλιππίνες

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που δεν συμφωνώ»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης