Eurovision 2022: Ο TikToker Σαμ Ράιντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Eurovision 2022: Ο TikToker Σαμ Ράιντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Ράιντερ έγινε γνωστός, όταν άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με διασκευές τραγουδιών και καραόκε που έκανε στο σπίτι του - Ακούστε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει

sam_eurovision
Ο σταρ του TikTok, Σαμ Ράιντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της EurovisionΟ Ράιντερ θα διαγωνιστεί με το τραγούδι του, «Space Man». 

«Είμαι θαυμαστής της Eurovision από τότε που ήμουν παιδί, νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσω σε μια τέτοια εκδήλωση, δίπλα σε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της Ευρώπης», δήλωσε ο Ράιντερ. Εξήγησε επίσης, πως ελπίζει να τραγουδήσει καλά και να κάνει περήφανο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αποκάλυψε πως έγραψε το τραγούδι μαζί με φίλους του, το περασμένο καλοκαίρι και αυτό είναι που κάνει όλη την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή.

«Θα σας δω στο Τορίνο, θρύλοι!», δήλωσε ενθουσιασμένος.
Ο Ράιντερ έγινε γνωστός, όταν άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με διασκευές και τραγούδια καραόκε από το σπίτι του στην αρχή του lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τον Μάρτιο του 2020. Μέχρι το τέλος του έτους, έγινε ο καλλιτέχνης με τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok.

Με 7,7 εκατομμύρια ακόλουθους και πολλούς διάσημους θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων των Τζάστιν Μπίμπερ και Αλίσια Κις, ο Ράιντερ ερμήνευσε πρόσφατα τραγούδια στο NME Home Sessions. Το 2021 ανακοινώθηκε ότι η TaP Music -η παγκόσμια εταιρεία κυκλοφορίας και διαχείρισης μουσικής πίσω από τις Dua Lipa και Lana Del Rey- θα συνεργαστεί με το BBC για να επιλέξει ένα τραγούδι και έναν καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο συνιδρυτής της TaP Music, Μπεν Μόσον, δήλωσε: «Η αναζήτηση διήρκεσε πολλούς μήνες και μας έφερε μπροστά σε πολλά διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε για την εκπροσώπησή μας. Είχαμε απίστευτο ενδιαφέρον απ' όλη τη μουσική βιομηχανία, από άγνωστα ταλέντα έως και γνωστούς καλλιτέχνες με νούμερο 1 άλμπουμ, ωστόσο καταλήξαμε στον Σαμ λόγω του συνδυασμού των εξαιρετικών φωνητικών του ικανοτήτων και ενός υπέροχου τραγουδιού με τόσες πολλές κλασικές βρετανικές μουσικές επιρροές».

Δείτε το τραγούδι που στέλνει το Ηνωμένο Βασίλειο στη φετινή Eurovision:

Sam Ryder - SPACE MAN - United Kingdom 🇬🇧 - Official Music Video - Eurovision 2022


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν απειλεί τη Δύση: Αν επιμείνετε στις κυρώσεις, οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως θα αυξηθούν κι άλλο

Άτυπη Σύνοδος Κορυφής στη σκιά της εισβολής Πούτιν και της εκτίναξης του ενεργειακού κόστους

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία λέει ότι η τραυματισμένη έγκυος στη Μαριούπολη είναι… ηθοποιός


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης