Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Φουντώνουν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Φουντώνουν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη

Οι θαυμαστές της έχουν συγκεντρώσει κάποια στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν ενδείξεις μίας εγκυμοσύνης - Δείτε τι λένε οι φήμες για τη διάσημη τηλεπερσόνα

24822679
Οι θαυμαστές της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, έχουν αρχίσει να πιστεύουν τις φήμες, που τη θέλουν ξανά έγκυο.

Το πρώτο στοιχείο, σύμφωνα με τους περισσότερους από τους ακόλουθούς της, είναι ότι σταμάτησε να κάνει δίαιτα.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε την περασμένη Παρασκευή στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία έφτιαχνε σέικ σοκολάτας.



Είναι πιθανό, η Καρντάσιαν, να ικανοποιούσε απλώς τη λιγούρα της για κάτι γλυκό. Ωστόσο, οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι η ανάρτηση στο Instagram, μπορεί να ήταν μια ένδειξη, ότι αυτή και ο ντράμερ του Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, περιμένουν παιδί.

Οι εικασίες για εγκυμοσύνη, έρχονται λίγους μήνες, αφότου το ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία του, να αποκτήσει μαζί ένα μωρό.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν τροφοδοτεί τις φήμες εγκυμοσύνης.

Κλείσιμο


Τον Ιανουάριο, δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία με τις παράξενες επιθυμίες της εκτός δίαιτας, όπου φαινόταν να τρώει τηγανητές ελιές και ένα μεγάλο πιάτο ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας.

«Θα κάνουν μαζί ένα μωρό χωρίς καμία αμφιβολία, είναι απλώς θέμα πότε και πώς», είπε μια πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, τον Οκτώβριο. «Ιδανικά, η Kourtney θα ήθελε μια φυσιολογική γέννα. Είναι σίγουρη ότι δεν θα είναι πρόβλημα γιατί ήταν πάντα τυχερή και συνέλαβε τα παιδιά της με φυσικό τρόπο».

«Σίγουρα όμως, αυτή και ο Τράβις θέλουν να φέρουν το δικό τους παιδί στον κόσμο και αν δεν μπορεί να συλλάβει, θα ψάξουν άλλες εναλλακτικές», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής, οι δυο τους δεν έχουν πει τίποτα για το αν περιμένουν ή όχι, αφήνοντας τους θαυμαστές της να κάνουν απλώς εικασίες και να περιμένουν την επόμενη ανάρτηση... για σνακ, που για πολλούς υπαινίσσεται την εγκυμοσύνη της.



Ακόμη, το ντοκιμαντέρ, Poosh Your Wellness 2022, έδειξε την Κόρτντει, να βρίσκεται σε επαγγελματική συζήτηση με τις καμπύλες του σώματός της πολύ καλά κρυμμένες, μέσα στο μεγάλο παλτό της και την κοιλιά της να παραμένει εκτός πλάνου.

Καθισμένη σε ένα τραπέζι, ενώ είχε πολλά χαρτιά μπροστά της, η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιαν, φρόντισε να καλύψει ολόκληρο το σώμα της, κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες.

Η Καρντάσιαν πάντως και ο αρραβωνιαστικός της δεν έχουν πάρει ακόμη θέση απέναντι στις φήμες περί εγκυμοσύνης.



«Θα κάνουν μαζί ένα μωρό χωρίς καμία αμφιβολία, είναι απλώς θέμα πότε και πώς», είπε μια άλλη πηγή στο Us Weekly τον Οκτώβριο. «Ιδανικά, η Kourtney θα ήθελε μια φυσική γέννα. Είναι σίγουρη ότι δεν θα είναι πρόβλημα γιατί ήταν πάντα τυχερή να συλλάβει φυσικά και φρόντισε πολύ τον εαυτό της σωματικά».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρυσι. Η Kourtney έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην της Σκοτ Ντίσικ, ενώ ο Τράβις είναι πατέρας μίας θετής κόρης και δύο παιδιών, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Σάνα Μόκλερ.


Ειδήσεις σήμερα

Οι κυρώσεις της Ιαπωνίας θα βοηθήσουν ώστε να προκληθεί μεγάλο κόστος στη Ρωσία, λέει ο Μπλίνκεν

Τουρκικό Bayraktar βάλλει κατά ρωσικού στόχου - Το βίντεο της ουκρανικής πρεσβείας στην Άγκυρα

Οι Λευκορώσοι αποφάσισαν σε δημοψήφισμα να σταματήσει η χώρα τους να είναι αποπυρηνικοποιημένη ζώνη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης