Κιμ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της

Κιμ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της

Ο βιολογικός πατέρας της Κιμ Καρντάσιαν, Ρομπ, έφυγε από τη ζωή το 2003 - Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram

kim_kardashian_sexy
Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναφερθεί πολλές φορές στον πατέρα της, Ρομπ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003 στα 59 του χρόνια.

Η ίδια χρησιμοποιεί αρκετά συχνά το Instagram της για να μοιράζεται, μεταξύ άλλων και στιγμές από το παρελθόν, κυρίως όταν κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς της, έχει γενέθλια. Πολλές φορές οι αδερφές Καρντάσιαν, έχουν ευχηθεί η μία στην άλλη τα «Χρόνια Πολλά», με φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.


Με τον ίδιο τρόπο, επέλεξε να ευχηθεί και στον βιολογικό της πατέρα, Ρομπ, ο οποίος είχε γεννηθεί 22 Φεβρουαρίου του 1944.

Kardashian_Family


Η Κιμ ανάρτησε μία φωτογραφία, στην οποία η ίδια είναι 18 ετών και βρισκόταν με τον πατέρα της σε ένα αρμενικό εστιατόριο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρομπ Καρντάσιαν, είχε καταγωγή από την Αρμενία, κάτι που τόσο η Κιμ, όσο και οι αδερφές της έχουν αναφέρει με υπερηφάνια, πολλές φορές.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε:


«Σέλφι γενεθλίων με τον μπαμπά μου! Τραβήξαμε αυτή τη φωτογραφία αυτή την ημέρα γιορτάζοντας τα γενέθλιά του στο αρμενικό εστιατόριο το 1998. Γεννήθηκε στις 22 του ’44 και σήμερα είναι οι αριθμοί των αγγέλων 2/22/22. Σίγουρα νιώθω τους αγγέλους τριγύρω και σε νιώθω όλη την ώρα. Ευχαριστούμε που πάντα μας καθοδηγείς και μας προστατεύεις όλους μας. Εννοείται ότι σε γιορτάζω σήμερα μπαμπά», ενώ στο τέλος τόνισε: «Μου λείπεις τόσο πολύ!».

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Καρντάσιαν για τα γενέθλια του εκλειπόντα πατέρα της:

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης