Ράιαν Ρέινολντς: «Έχω δύο προσωπικότητες, τη μία την ελέγχει το άγχος μου»

Ράιαν Ρέινολντς: «Έχω δύο προσωπικότητες, τη μία την ελέγχει το άγχος μου»

Ο γνωστός ηθοποιός και σύζυγος της Μπλέικ Λάιβλι μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία

reynolds
Αν και με μία πρώτη ματιά, ο Ράιαν Ρέινολντς φαίνεται ένας χαρούμενος άνθρωπος, με εξαιρετικό χιούμορ και ζωντάνια, εκείνος παραδέχεται πως κρύβει πολύ σκοτάδι μέσα του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Sunday Morning του CBS πως «νιώθει ότι έχει δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες μέσα του».


Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι το άγχος που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε, το οποίο τον οδηγεί πολλές φορές να βγάλει μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτό που πραγματικά είναι.

«Θυμάμαι να έχω άγχος σε όλη μου τη ζωή. Κι όταν βγαίνει προς τα έξω, αναλαμβάνει εκείνο, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό, που συνέβη πριν από την εμφάνισή του στο «Late Night With David Letterman» το 2015.


«Στεκόμουν στα παρασκήνια, πριν ανοίξει η αυλαία και σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω από το άγχος μου. Κυριολεκτικά, ένιωθα ότι μόλις ανοίξει, θα κάνω εμετό και μετά θα συμβεί κάτι πολύ φρικτό», εξήγησε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας αργότερα, πως είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στην καριέρα του.

Ωστόσο, όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή και βλέπει τον κόσμο γύρω του, όλες του οι ανησυχίες εξαφανίζονται και μετατρέπεται ξανά σε εκείνον τον «συναρπαστικό τύπο» που έχει αγαπήσει το κοινό.

«Είναι σαν να αναλαμβάνει ο άλλος μου εαυτός. Είμαι άνετος, ξαφνικά. Νιώθω σαν να πέφτουν οι παλμοί μου και η αναπνοή μου ηρεμεί. Βγαίνω έξω κι είμαι άλλος άνθρωπος. Μακάρι να ήμουν πάντα αυτός ο τύπος», είπε ο ηθοποιός.


Toν περασμένο Μάιο, ο Ράιαν Ρέινολντς είχε αναφερθεί ξανά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αγχώδη διαταραχή, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή την ανάρτηση αργά είναι, γιατί είχα βάλει πολλά στο πρόγραμμα μου και σημαντικά θέματα μου ξέφυγαν. Και ένας από τους λόγους, που συχνά έχω ένα βαρύ πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος.Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό, σε όλους αυτούς που προγραμματίζουν πολύ, σκέφτονται πολύ, δουλεύουν πολύ, ανησυχούν πολύ και γενικά κάνουν τα πάντα πολύ, σαν εμένα, σας παρακαλώ να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι. Δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουμε αρκετά για να διώξουμε το στίγμα του να μιλάει κανείς για αυτό. Αλλά, όπως ισχύει και για αυτή την ανάρτηση, καλύτερα αργά παρά ποτέ, ελπίζω...».





Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο... πόλεμος της καρύδας – Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Καναδάς θα απαγορεύσει τις εισαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης