Ζόι Κράβιτζ: «Ο ρόλος της Catwoman με έκανε πιο δυνατή»

Ζόι Κράβιτζ: «Ο ρόλος της Catwoman με έκανε πιο δυνατή»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα ταινία του Μπάτμαν - «Ένιωθα ότι ξαφνικά μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα»

kravitz
Ο ρόλος της Catwoman μπορεί αρχικά, να φάνηκε δύσκολος στη Ζόι Κράβιτζ, όμως βγήκε από αυτόν... πιο δυνατή.

Η διάσημη ηθοποιός - και καρπός του έρωτα του Λένι Κράβιτζ με τη Λίσα Μπονέ - παραχώρησε συνέντευξη στο ELLE Μαρτίου και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη νέα ταινία του Batman, όπου και συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Προφανώς, όταν ακούς ότι θα φοράς την στολη μίας γάτας, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να το κάνω να φανεί όσο πιο αληθινό γίνεται. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σε αυτή την ταινία», δήλωσε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της στο σετ, η Ζόι Κράβιτζ είχε στο μυαλό της πως θα πρέπει να είναι δυνατή και να μην αφήσει τις δυσκολίες του ρόλου να κάμψουν την ψυχολογία της.


«Έπρεπε να είμαι δυνατή, πιο δυνατή απο ποτέ. Αυτό σκεφτόμουν. Και όσο περνούσαν οι μέρες, ξεκίνησε να λειτουργεί. Ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση ξαφνικά, λες και θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα», τόνισε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η στιγμή που τη δυσκόλεψε περισσότερο από όλες στην ταινία ήταν, όταν της είπαν ότι θα πρέπει να περπατήσει προς την κάμερα και να βγάλει το κράνος που φορούσε και έπειτα να πει τα λόγια της.


«Τότε, κατάλαβα πως αυτό θα είναι το σημείο που θα με έκανε να χάσω τον ρόλο. Σκεφτόμουν ότι το κράνος θα κολλήσει στο κεφάλι μου και θα χάσω τα λόγια μου. Τελικά, δεν συνέβη. Αυτό το σημείο μου έδωσε τον ρόλο», είπε η 33χρονη ηθοποιός.

Όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο ρόλος που θα απογειώσει την καριέρα της. Άλλωστε, αυτό πιστεύει και η ίδια. Όπως δήλωσε μάλιστα, όταν βγήκε η ανακοίνωση της ταινίας, δέχτηκε ακόμα περισσότερα τηλεφωνήματα από αυτά που δέχεται για τα γενέθλιά της.




Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Τρόμος για την οικογένεια του βουλευτή Κελέτση – Διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα σπίτι του

Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης – Δείτε βίντεο

Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης