Η κόρη της Βανδή κάλεσε στα γενέθλιά της τον Μπισμπίκη και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στον φακό

Η κόρη της Βανδή κάλεσε στα γενέθλιά της τον Μπισμπίκη και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στον φακό

Η σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό φαίνεται - Το μήνυμα του Ντέμη Νικολαΐδη για την κόρη του

vandi_kori_bisbikis_art
Φαίνεται πως τα πράγματα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Χθες η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 18 της χρόνια. Χαρούμενη και ευτυχισμένη η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε το πάρτι της από το οποίο ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Προς ευχάριστη έκπληξη των διαδικτυακών της φίλων καλεσμένος ήταν και ο σύντροφος της μητέρας της ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Μελίνα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό και αγκαλιάζει τρυφερά τον ηθοποιό. Το όμορφο στιγμιότυπο συνόδεψε με τρεις καρδούλες ενώ είχε ταγκάρει και το όνομά του. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στα stories του και ο ηθοποιός.

vandi-melina-bisbikis


Διαβάστε εδώ όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή

Στο Instagram ανέβασε τις ευχές της και η μαμά Δέσποινα. Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη της.



Διαβάστε εδώ όταν Βανδή και Μπισμπίκης ανέβασαν την πρώτη τους φωτογραφία στο Instagram

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη του και συγκινείται
Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή μέρα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη καθώς η κόρη τους Μελίνα είχε τα γενέθλιά της και έγινε 18 ετών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που συμμετέχει σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού μίλησε για το δικό του Super Girl και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Κλείσιμο
Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqldksppia1-st)


Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό»

Είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν άτομα που δεν αξίζουν
Πριν από μερικές μέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει ξανά για τα παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη ζωή του αλλά και τα δύο του παιδιά. Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος στην εκπομπή «Game Night» στον «Sport 24».

Δείτε το βίντεο
Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει σε συνέντευξη για τα παιδιά του


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης