O Bασίλης Μπισμπίκης ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Δέσποινας Βανδή

O Bασίλης Μπισμπίκης ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Η 18χρονη Μελίνα διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων, στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο σύντροφος της μητέρας της - Φωτογραφίες στο Instagram ανέβασε και η Βανδή

kori_vandi_bisbikis_art
Xθες ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, αφού η κόρη τους Μελίνα έκλεισε τα 18 της χρόνια.

Η ενήλικη πλέον Μελίνα διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων, στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο σύντροφος της μητέρας της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τη διάσημη τραγουδίστρια και αν κρίνουμε από την... πρόσκληση, τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσα φαίνονται, αλλά και λέγονται, με το ζευγάρι να βιώνει έναν μεγάλο έρωτα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναδημοσίευσε σε ένα story του, μια φωτογραφία που ανάρτησε αρχικά η Μελίνα, στην οποία τον έχει αγκαλιά και έχει προσθέσει τρεις καρδιές, κοινοποιώντας το όνομά του.

Δείτε τη φωτογραφία:




Στο Instagram ανέβασε τις ευχές της και η μαμά Δέσποινα. Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη της.
 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 23χρονος «καρφώνει» τον 21χρονο για τη δολοφονία του Άλκη - «Έκανα μαλ... Ξέχασα εκεί το δρεπάνι»

Η Γεωργία Μπίκα γράφει στο Instagram: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Η επίθεση των 11 στον Άλκη και τη παρέα του ήταν τέλεια προσχεδιασμένη - Ενδεχόμενο εγκληματικής οργάνωσης, λέει ο Κούγιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης