Ο Τομ Χανκς στο ριμέικ του «A Man Called Ove»

Ο Τομ Χανκς στο ριμέικ του «A Man Called Ove»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην αμερικανική εκδοχή της σουηδικής ταινίας του 2015, ενώ θα συμμετέχει και στην παραγωγή

tom-hanks
Ο Τομ Χανκς θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «A Man Called Ove» (Ο Κύριος Όβε), που θα αποτελεί το ριμέικ του ομότιτλου σουηδικού φιλμ του Hannes Holm. Η αρχική ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ το 2017 ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και Καλύτερου μακιγιάζ.

Όπως η σουηδική ταινία του 2015, έτσι και η αμερικανική, θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2012 του Φρέντρικ Μπάκμαν. Πρόκειται για ένα μπεστ σέλερ εκατομμυρίων αντιγράφων, το οποίο οι New York Times χαρακτήρισαν ως «ζεστό, αστείο και σχεδόν αφόρητα συγκινητικό».

Πρωταγωνιστής της αρχικής ταινίας ήταν ο ηθοποιός Ρολφ Λάσγκαρντ


Ο Χανκς θα είναι επίσης παραγωγός του φιλμ, μαζί με τον συνεργάτη της Playtone, Γκάρι Γκέτζμαν, ενώ η σκηνοθεσία θα ανήκει στον Μαρκ Φόρστερ, ο οποίος έχει δηλώσει σχετικά: «Όταν διάβασα για πρώτη φορά το μυθιστόρημα του Μπάκμαν, ερωτεύτηκα την ιδέα ότι η φιλία έχει τη δύναμη να διαμορφώσει τη ζωή ενός ανθρώπου και ανυπομονώ να δημιουργήσω μια ταινία με τόσο χιούμορ και καρδιά».

Στην υπόθεση του «A Man Called Ove», ο 59χρονος Ove είναι ο πιο γκρινιάρης άνθρωπος που θα συναντήσετε ποτέ. Νομίζει ότι περιβάλλεται από ηλίθιους, ενώ παρακολουθεί συνέχεια τους γείτονες, κάνοντάς τους υποδείξεις. Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούρια οικογένεια με παιδιά, που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιό του, τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ακολουθεί το trailer του σουηδικού φιλμ "En man som heter Ove":

A Man Called Ove Official Trailer 1 (2016) - Rolf Lassgård Movie


Ειδήσεις σήμερα:


«Η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη» - «Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα πήγαινε στο πάρτι» κατέθεσε η 17χρονη φίλη της

Μίσιγκαν: Μισό δισ. αποζημίωση σε σχεδόν 1.000 άτομα που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον γιατρό του Πανεπιστημίου

Τραγωδία στις Άλπεις: Συγκρούστηκε με άλλον σκιέρ και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι ο Ουλιέλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης