Netflix: O Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου στη νέα ταινία της πλατφόρμας που βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία

Netflix: O Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου στη νέα ταινία της πλατφόρμας που βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία

Το "Against the Ice" θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και αφηγείται μια ιστορία επιβίωσης που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Nikolaj_Coster-Waldau
O Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (Game of Thrones) είναι ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας του Netflix με τίτλο "Against the Ice", ενώ συμμετείχε και στο σενάριο μαζί με τoν Τζο Ντέρικ.

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία επιβίωσης που αφηγείται το βιβλίο "Two Against the Ice" του Ετζνάρ Μίκελσεν, το φιλμ έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον Φεβρουάριο, και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 2 Μαρτίου. 

Against the Ice | Official Trailer | Netflix


Το 1909, η Αποστολή Αλαμπάμα της Δανίας με επικεφαλής τον Έιναρ Μίκελσεν (Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου) ήθελε να αντικρούσει τη διεκδίκηση της Βορειοανατολικής Γροιλανδίας από τις ΗΠΑ, μια διεκδίκηση που στηριζόταν στην ιδέα ότι η Γροιλανδία ήταν χωρισμένη σε δύο διαφορετικά κομμάτια γης. Αφήνοντας πίσω το πλήρωμα στο πλοίο, ο Μίκελσεν ταξιδεύει με έλκηθρο στον πάγο παρέα με το άπειρο μέλος του πληρώματος Ίβερ Ίβερσεν (Τζο Κόουλ).



Οι δύο άντρες καταφέρουν να βρουν αποδείξεις ότι η Γροιλανδία είναι ένα νησί, αλλά η επιστροφή στο πλοίο διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτό που περίμεναν. Αντιμέτωποι με ακραία πείνα, εξάντληση και μια επίθεση πολικής αρκούδας, οι άντρες καταφέρνουν να επιστρέψουν αλλά το πλοίο τους έχει γίνει κομμάτια στον πάγο και η βάση τους έχει εγκαταλειφθεί. Με την ελπίδα να σωθούν, πρέπει τώρα να αγωνιστούν για να παραμείνουν ζωντανοί. Καθώς η διάρκεια της μέρας μεγαλώνει, αρχίζουν σιγά-σιγά να μην κατανοούν την πραγματικότητα, γεγονός που οδηγεί σε δυσπιστία και παράνοια, ένα επικίνδυνο κοκτέιλ στη μάχη για επιβίωση.


Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Τζο Κόουλ, Τσαρλς Ντανς, Χέιντα Ριντ και Εντ Σπέλιρς.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πέφτει» ο Μπόρις Τζόνσον;

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;

Έφυγε ο «Διομήδης», έρχεται ηλιόλουστο τριήμερο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης