Καραμπέτη, Στάνκογλου, Παπαχαραλάμπους, Τσιμιτσέλης έρχονται στην ΕΡΤ

Καραμπέτη, Στάνκογλου, Παπαχαραλάμπους, Τσιμιτσέλης έρχονται στην ΕΡΤ

Τυφώνας μυθοπλασίας στην δημόσια τηλεόραση, η οποία επιμένει «σιριαλικά»

agapi-paranomi-ert1-1-2
Ριάλιτι η ΕΡΤ δεν θα κάνει ποτέ. Γι αυτό και βάζει τα δυνατά της και επενδύει, σοφά, στην παραγωγή ελληνικών σειρών και το 2022 με τρεις νέες έτοιμες να προβληθούν: «Αγάπη παράνομη», «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», «Ο όρκος». Παράλληλα συνεχίζει να μεταδίδει και όσες ήδη προβάλλονται στο πρόγραμμα, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του τομέα ψυχαγωγίας με έμφαση στη μυθοπλασία.

Οι νέες σειρές θα μεταδίδονται και σε επανάληψη, προκειμένου οι τηλεθεατές να έχουν περισσότερες επιλογές ως προς την παρακολούθησή τους, ενώ, βέβαια, θα είναι διαθέσιμες και στο ERTFLIX, ώστε οι επισκέπτες της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ να μη χάνουν επεισόδιο και να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαμβάνουν όποτε και όταν επιθυμούν.

Μάλιστα, το ERTFLIX έχει ετοιμάσει μια έκπληξη, αφού οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ1, «Αγάπη παράνομη», πριν από την προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοσή της. Έτσι, το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για θέαση στην ψηφιακή πλατφόρμα απόψε, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 24:00.

«Αγάπη παράνομη»

Με φόντο την Κέρκυρα τού 1906, η νέα μίνι δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη», σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο, από τις 22:00 ώς τις 24:00, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια
καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Κλείσιμο
Αγάπη Παράνομη | Aποκλειστική Πρεμιέρα στο ΕRTFLIX την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου


«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η σειρά, 50 επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

ki-omos-eimai-akoma-edo-ert-scaled


«Ο Όρκος»

«Ο όρκος», ένα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, είναι η νέα σειρά 36 επεισοδίων, που θα μεταδίδεται κάθε  Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

orkos-ert1-1-1


Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο στη Βουλή

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 22χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Κρήτη

Ρέμπελ Γουίλσον: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης