Νέο ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία κακοποίησης της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ από τον Μέριλιν Μάνσον

Νέο ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία κακοποίησης της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ από τον Μέριλιν Μάνσον

Για πρώτη φορά η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τις βίαιες στιγμές που έζησε στα χέρια του εκκεντρικού καλλιτέχνη - Το ντοκιμαντέρ με τίτλο Phoenix Rising θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιανουαρίου, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance

evan-rachel-wood-manson
Ερμητικά κλειστό κρατούσε μέχρι στιγμής το στόμα της η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ σχετικά με την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της, Μέριλιν Μάνσον.

Όπως φαίνεται όμως, πλέον η ηθοποιός νιώθει έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της με το κοινό στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Phoenix Rising.


Την σκηνοθεσία υπογράφει η Έιμι Μπεργκ και το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται όλη την ιστορία πίσω από τις κλειστές πόρτες του «κολαστήριου» του εκκεντρικού καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάζει την ηθοποιό «να παίρνει την ιστορία της στα χέρια της, σε μία κουλτούρα που έχει μάθει να κατηγορεί τις γυναίκες και θα την ακολουθήσουμε, καθώς κατονομάζει τον διάσημο κακοποιητή της για πρώτη φορά».

Κλείσιμο


Η ηθοποιός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ μέσα από  μία ανάρτησή της στο Instagram. «Μπορώ επιτέλους να μοιραστώ ότι συνεργάζομαι με την Έιμι Μπεργκ για ένα πρότζεκτ που λέγεται Phoenix Rising . Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τις διάφορες πλευρές της ζωής, της καριέρας, της οικογένειάς μου, την ψήφιση του #ThePhoenixAct, και τέλος την απόφασή μου να κατονομάσω δημόσια τον κακοποιητή μου», έγραψε.



Το ντοκιμαντέρ θα χωρίζεται σε δύο μέρη και το πρώτο από αυτά θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιανουαρίου, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Σε ανάρτησή της στο παρελθόν η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ είχε γράψει για τον Μέριλιν Μάνσον: «Τον όνομα του άνδρα που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με προετοιμάζει για τη σχέση μας όταν ήμουν έφηβη και στη συνέχεια με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε για εξασφαλίσει την υποταγή μου. Δεν θέλω πια να ζω με τον φόβο της ανταπόδοσης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Στόχος μου είναι να ξεμπροστιάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και όλες τις βιομηχανίες που διευκόλυναν τη δράση του, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Στέκομαι στο πλευρό των πολλών θυμάτων που δεν θα παραμείνουν πια σιωπηλά».




Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης