Ο «βλάχος» του Άγιου Δομίνικου και η μεγάλη «αδυναμία» του «Πρωινού»

Ο «βλάχος» του Άγιου Δομίνικου και η μεγάλη «αδυναμία» του «Πρωινού»

Πολλές οι επιλογές, πολύς ο κόσμος, πολλά και τα λεφτά, Άρη

TV_agrotis
Τι ωραία που περνάμε. Παντού αριστοκράτες μεγαλοαστοί. Εφτασε η χάρη τους ως τον Αγιο Δομίνικο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ως αυθεντικός πρωτευουσιάνος ένιωσε «υπερηφάνεια» στην τοποθεσία Δομινικανή Δημοκρατία. Μαζί με τον Γιωρίκα νίκησε ένα αγώνισμα και γι αυτό φουσκώνοντας από περηφάνια γύρισε και είπε για τον Γιώργο Κατσαούνη από τα Φάρσαλα: «Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο». Θανάση, σε περιμένουν οι Βερσαλλίες.

Πολύς ο λόγος, διαπιστώνω, για την αγάπη που τρέφω για την Ηλιάνα. Χαίρομαι που αναλύονται τα συναισθήματα στις εκπομπές, και όχι μόνο. Γιατί αλίμονο σε όποιον δεν έχει συναισθήματα…

Συνεχίζουν να καταγράφουν πολύ υψηλή τηλεθέαση οι «Ράδιο Αρβύλα». Ξεχνάει ο κόσμος όταν δε του θυμίζεις τα λάθη. Και φυσικά η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και αυτό φάνηκε από το σύστημα που έπαιξε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του.

masterchef22


Δυσκολίες και αφόρητη η πίεση που δέχεται το prime time του ΑΝΤ1. Λογικό καθώς όπως όλα δείχνουν τρεις παίκτες κυριαρχούν: «Survivor», “Master Chef” και «Σασμός» ενώ βαστάει γερά και η «Γη της ελιάς». Κακή συγκυρία η αδυναμία των «Αγριων Μελισσών» να έχουν επεισόδια.

Ο φαρμακοποιός τι φάση στο «Survivor»; Το αντίπαλο δέος του Βαλάντη, θαρρώ.

Στο «Πρωινό» η επιμονή να ενημερωνόμαστε για τις κινήσεις του Γρηγόρη Πετράκου έχει φύγει από την σφαίρα της λογικής και ταξιδεύει στο διάστημα. Εκεί όπου όλα επιτρέπονται και όλα δικαιολογούνται. Γιατί επί Γης αυτό όλο μοιάζει αλλόκοτο.

beka
Κλείσιμο


Κάθε φορά που μιλάει η Σοφία Μπεκατώρου, πρέπει να θυμόμαστε πόσο σημαντική είναι η συμβολή της στην απελευθέρωση πολλών θυμάτων και στην καταδίκη πολλών θυτών. Είναι σπουδαία γυναίκα, γενναία ψυχή και έδωσε μία εξαιρετική συνέντευξη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Αβολο αυτό που δημιουργήθηκε στον αέρα της «Σούπερ Κατερίνας» σήμερα το πρωί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ελισάβετ Σπανού. Εγώ θα κρατήσω μόνο το υπέροχο φόρεμα της Κατερίνας. Τα υπόλοιπα καλό θα ήταν να τα προσπερνάμε…

Σταματίνα, περαστικά. Ναταλία, έγιανες καλή μου; Τίνα, επέστρεψες. Να είμαστε όλοι καλά και σιδερένιοι οι ασθενείς.

Μαρία Αναστασοπούλου, ο κότσος σου είναι πολύ δυνατός. Εξαιρετική δημοσιογράφος αλλά ας κάνουμε κι ένα σχόλιο ψυχαγωγικού περιεχομένου. Όλα χρειάζονται.

Κουιζάκι ήπιο γιατί αύριο θα έρθει βολίδα δυνατή. Ποια πανελίστρια έχει εκνευρίσει τα στελέχη της εκπομπής και του σταθμού που εργάζεται, σε σημείο να παίρνουν βαθιά εισπνοή για να αντέξουν;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης