Κάνιε Γουέστ: Προσπαθεί να συναντήσει... τυχαία την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά «τρώει πόρτα»

Κάνιε Γουέστ: Προσπαθεί να συναντήσει... τυχαία την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά «τρώει πόρτα»

«Απελπισμένη κραυγή για προσοχή» η νέα του σχέση με την Τζούλιαν Φοξ, λένε οι κακές γλώσσες - Πότε και πού επιδίωξε ο ράπερ να πετύχει... δήθεν τυχαία την πρώην του

kim-kanye3
Παρά τη νέα του σχέση με την Τζούλια Φοξ, ο Κάνιε Γουέστ δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο γνωστός ράπερ φαίνεται πως μελετά την κάθε κίνηση της αγαπημένης του, προσπαθώντας να την συναντήσει κάπου «τυχαία», όμως εκείνη δεν έχει τις ίδιες προθέσεις.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο ράπερ «πέταξε» για το Μαϊάμι την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, καθώς πίστευε ότι εκεί θα έβρισκε την Κιμ Καρντάσιαν με το νέο της σύντροφο, Πιτ Ντέιβιντσον, με αφορμή την εμφάνιση της κολλητής του φίλης, Μάιλι Σάιρους. Όμως, το σχέδιό του απέτυχε, αφού η Κιμ προτίμησε να μείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους.

Κλείσιμο

Ο Κάνιε Γουέστ όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Κατά τα τέλη του Ιανουαρίου, έκλεισε μία εμφάνιση στον Άγιο Δομίνικο, αφού τα δημοσιεύματα ήθελαν την σταρ του Keeping Up With the Kardashians να απολαμβάνει εκεί τις διακοπές της με τον ηθοποιό.

Εκείνη όμως, έκανε την ανατροπή και τελευταία στιγμή άλλαξε τον προορισμό της και ταξίδεψε με τον Πιτ Ντέιβιντσον για τις Μπαχάμες.


Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και με πηγή από το περιβάλλον της Καρντάσιαν που μίλησε στην Page Six, η Κιμ νιώθει τεράστια πίεση από τις κινήσεις που κάνει ο ράπερ για να την προσεγγίσει ξανά.


«Δεν είναι καθόλου χαρούμενη με αυτές τις εξελίξεις. Ο Κάνιε αγόρασε μέχρι και σπίτι απέναντι από το δικό της με τη δικαιολογία ότι θέλει να βλέπει τα παιδιά, ενώ πριν δεν αφιέρωνε καθόλου χρόνο σε αυτά. Είναι ξεκάθαρο το γιατί το έκανε. Ακόμα κι όταν κανόνισε να πάει στο Μαϊάμι με τον Πιτ, ξαφνικά ανακοινώθηκε ότι ο Ye θα δώσει συναυλία εκεί», αναφέρει η πηγή.


Βέβαια, δεν είναι απίθανο ακόμα και η σχέση του με την ηθοποιό Τζούλια Φοξ, να είναι ένα «τρικ» για να επιστήσει την προσοχή της πρώην συζύγου του. Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν και οι άνθρωποι από το περιβάλλον του.


«Δεν είναι τυχαίο, που βρήκε νέα σύντροφο, λίγες ημέρες αφού παρακαλούσε δημόσια την Καρντάσιαν να γυρίσει σε εκείνον και η ίδια κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου. Είναι μία απελπισμένη κραυγή για προσοχή», αναφέρει άτομο από τον περίγυρο του ράπερ.




Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης