Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να «ξεμπερδεύει» από τον Κάνιε Γουέστ - Κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να «ξεμπερδεύει» από τον Κάνιε Γουέστ - Κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου

«Η Κιμ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις», λέει πηγή από το περιβάλλον της - Θέλει να χαρεί ελεύθερα τον έρωτά της με τον Πιτ Ντέιβιντσον

kim_kanye_art
Όπως όλα δείχνουν, μετά τη γνωριμία με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Κιμ Καρντάσιαν θέλει περισσότερο από ποτέ να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Η διάσημη επιχειρηματίας κατέθεσε την Παρασκευή όλα τα επίσημα έγγραφα που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και να μπορεί επιτέλους να χαρεί «ελεύθερα» τον έρωτά της με τον νεαρό ηθοποιό.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η ίδια ζήτησε από τον δικαστή να διευθετηθούν ξεχωριστά το ζήτημα της προσωπικής της κατάστασης και αυτό της κηδεμονίας των παιδιών της.


Τόνισε δηλαδή, πως δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον ράπερ, όμως στα «χαρτιά» δε θέλει να φαίνονται πια παντρεμένοι. Επιπλέον, προχώρησε στην αλλαγή του ονόματός της, καταργώντας το επίθετο «Γουέστ» του πρώην της και κράτησε το «Καρντάσιαν».

Κλείσιμο


Πηγή από το περιβάλλον της υποστηρίζει πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους, ούτε την ενοχλεί η επικοινωνία που «πρέπει» να έχει με τον πρώην της για τα παιδιά τους.

«Είναι δεμένη μαζί του, τον αγαπάει και αγαπάνε κι οι δύο τα παιδιά τους. Είτε τελικά, χωρίσουν, είτε όχι, η σχέση τους δε θα αλλάξει. Απλά, η Κιμ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις», δήλωσε στο ΤΜΖ.



Όσο λοιπόν, κι αν ο Κάνιε Γουέστ παρακαλάει τον Θεό να του επιστρέψει την πρώην σύζυγό του, εκείνη δείχνει πως έχει πάρει τις αποφάσεις της κι είναι έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.






Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης