Ποια είναι η Κλόε Καρντάσιαν και ποια η Κρίσι Τέιγκεν - Χαμός στο Instagram με την ομοιότητα των δύο

Ποια είναι η Κλόε Καρντάσιαν και ποια η Κρίσι Τέιγκεν - Χαμός στο Instagram με την ομοιότητα των δύο

Το γνωστό μοντέλο εμπνεύστηκε από το λουκ της διάσημης περσόνας της οικογένειας Καρντάσιαν - Δείτε τις φωτογραφίες

card-0
Μπέρδεμα έχουν προκαλέσει στους θαυμαστές τους η Κλόε Καρντάσιαν και η Κρίσι Τέιγκεν, καθώς τα νέα τους λουκ είναι σχεδόν... πανομοιότυπα.

Πρόσφατα, το «παρεξηγημένο» μοντέλο που έχει γίνει γνωστό από τις «έριδες» που έχει ανοίξει στα social media, ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου παρουσιάζει στους φανς της το νέο της κούρεμα.


Κλείσιμο
Αν και η ίδια φάνηκε ενθουσιασμένη με τη νέα της εμφάνιση, οι θαυμαστές της δε χάρηκαν τόσο, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για απομίμηση της Κλόε Καρντάσιαν.

«Κοίταξα γρήγορα την εικόνα και ήμουν σίγουρος ότι ήταν η Κλόε Καρντάσιαν», της έγραψε ένας θαυμαστής της, με έναν δεύτερο να συμπληρώνει κάτω από το σχόλιό του: «Άλλος ένας που μπερδεύτηκε με μια πρώτη ματιά».


Αν και το Instagram, αλλά και το Twitter έχει «βουήξει» με τις δύο σταρ, καμιά τους δεν έχει σχολιάσει την ομοιότητά τους.


Όταν η Κλόε Καρντάσιαν υιοθέτησε αυτό το λουκ τον Σεπτέμβριο και από καστανή έγινε η εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που είναι σήμερα, το κοινό της την αποθέωσε για την αλλαγή και για καιρό η φωτογραφία της «έπαιζε παντού». Μάλιστα, μέσα σε ένα μόλις 24ωρο είχε συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. likes, ενώ αυτή τη στιγμή μετράει 4.226.149.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που ανάρτησε κάτω από δύο φωτογραφίες που ποζάρει με το ξανθό μαλλί της στον φακό, έγραψε: «Η ξανθιά ΚοΚο είναι πίσω».



Η διάσημη περσόνα του Keeping Up With The Kardashians θέλησε να κάνει μερικές αλλαγές στην ζωή της και ξεκίνησε με τα μαλλιά της. Η μεγάλη αλλαγή μάλιστα, ήρθε λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Τρίσταν Τόμπσον.




Ειδήσεις σήμερα:

Αραιές νεφώσεις σήμερα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση για ενηλίκους στην Γερμανία - Τι λένε οι ειδικοί

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων ο υπουργός Επικρατείας: «Κάθε μέρα χαμένη από τη μάθηση είναι μια μέρα χαμένη στη ζωή των παιδιών»

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης