Κρίσι Τέιγκεν: Tweet από το παρελθόν γύρισαν να τη στοιχειώσουν - Έκανε bullying σε...16χρονη

Κρίσι Τέιγκεν: Tweet από το παρελθόν γύρισαν να τη στοιχειώσουν - Έκανε bullying σε...16χρονη

«Νιώθω βαθιά ντροπή για αυτό που ήμουν», λέει το 35χρονο μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει «χτίσει» μια εικόνα σελέμπριτι με κοινωνικές ευαισθησίες - Ποια είναι η Κόρτνεϊ Στόντεν και γιατί είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Τέιγκεν

teigen
Τα τελευταία χρόνια, όταν τα media ασχολούνται με την Κρίσι Τέιγκεν, το εντυπωσιακό μοντέλο με την αρκετά ενεργή παρουσία στο Twitter, είναι επειδή η 35χρονη σύζυγος του Τζον Λέτζεντ επέλεξε να σχολιάσει για κάποιο ζήτημα που απασχολεί την επικαιρότητα. Για παράδειγμα, η Αμερικανίδα καλλονή υπερασπίστηκε πριν λίγο καιρό τη Μέγκαν Μαρκλ εν μέσω της διαμάχης για την κόντρα στην βρετανική βασιλική οικογένεια, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για θέματα ρατσισμού, ψυχικής υγείας και κοινωνικής δικαιοσύνης, «χτίζοντας» μια εικόνα ευσυνείδητης και υπεύθυνης σελέμπριτι.

Αυτή η εικόνα ωστόσο δέχτηκε πρόσφατα ένα ισχυρό πλήγμα όταν μια άλλη σελέμπριτι από τις ΗΠΑ, ονόματι Κόρτνεϊ Στόντεν, κατηγόρησε σε συνέντευξη την Τέιγκεν ότι την παρενοχλούσε online όταν ήταν έφηβη, προσβάλλοντάς την και φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την... προτρέψει να αυτοκτονήσει. Οι εν λόγω αναρτήσεις είχαν γίνει όταν η 35χρονη σήμερα Τέιγκεν ήταν περίπου 25 και η Στόντεν ήταν 16 ετών.



Η Κόρτνεϊ Στόντεν, μια tv persona που έκανε coming out ως non/binary τον περασμένο Απρίλιο ζητώντας να απευθύνονται σε εκείνη με την αντωνυμία "they", είπε στην Daily Beast ότι το μοντέλο της επιτέθηκε online (μαζί με πολλούς άλλους χρήστες) το 2011, όταν μαθεύτηκε ότι θα παντρευόταν - σε ηλικία 16 ετών τότε - τον 51χρονο ηθοποιό Νταγκ Χάτσισον. Ο διαβόητος γάμος (που τελικά κατέληξε σε διαζύγιο την περασμένη χρονιά) εκτόξευσε τη δημοτικότητα της Στόντεν, με το νεαρό μοντέλο/τραγουδίστρια να κάνει πολλές εμφανίσεις τα χρόνια που ακολούθησαν σε ριάλιτι σόου και αμερικανικές εκπομπές.



Το γεγονός ότι η - 25χρονη τότε - Τέιγκεν είχε κάνει ουσιαστικά bullying σε ένα 16χρονο κορίτσι, προκάλεσε σάλο στα social media, με πολλούς να μιλούν για υποκρισία και να χαρακτηρίζουν ψεύτικη την εικόνα που έχει χτίσει το μοντέλο τα τελευταία χρόνια. Οι αντιδράσεις ήταν αρκετά έντονες και η κριτική μερίδας των διεθνών ΜΜΕ ανελέητη για το μοντέλο, που έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Τέιγκεν.

Κλείσιμο



«Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την τύχη να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους για το παρελθόν τους με ολόκληρο τον κόσμο να παρακολουθεί. Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και θλίψη για το ποια ήμουν. Ήμουν ένα ανασφαλές τρολ που αποζητούσε την προσοχή... Έχω δουλέψει σκληρά για να σας προσφέρω χαρά, για να κερδίσω την αγάπη σας και η αίσθηση ότι σας απογοήτευσα είναι πραγματικά αβάσταχτη. Αυτό δεν ήταν το μόνο λάθος που έχω κάνει στο παρελθόν και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο μου, όσο κι αν προσπαθήσω (να τα αποφύγω) αλλά μα το Θεό θα προσπαθήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις της η Τέιγκεν.




Η Στόντεν δέχτηκε τη συγγνώμη, αλλά με επιφυλάσεις. «Θέλω με όλο μου το είναι να πιστέψω ότι είναι ειλικρινής, αλλά αισθάνομαι ότι είναι μια δημόσια απόπειρα να διασώσει συνεργασίες με την Target και άλλες φίρμες που συνειδητοποιούν ότι η "woke" ρητορική της είναι απλά κάτι που επαναλαμβάνει, σαν να έχει κολλήσει η βελόνα», δήλωσε μετά την απολογία του μοντέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά κουζινικών της Τέιγκεν με τίτλο «Cravings» αποσύρθηκε πρόσφατα από τo online κατάστημα της Target στις ΗΠΑ, αλλά ο λόγος δεν είναι οι αποκαλύψεις της Στόντεν. Σύμφωνα με το Page Six, η απόφαση είχε ληφθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα και δεν έχει καμία σχέση με το πρόσφατο σκάνδαλο.




Ειδήσεις σήμερα 

Οι Τούρκοι στο σπίτι και οι τουρίστες να... αλωνίζουν - Οργή για το lockdown του Ερντογάν

Γιάννης Λαγός: Το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα - Πέντε Έλληνες αστυνομικοί τον συνοδεύουν από το Βέλγιο

Νέα μελέτη CDC: Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer μειώνουν κατά 94% τον κίνδυνο ασθένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης