«Από την πρώτη μου συνάντηση με τη Μαρινέλλα θυμάμαι το απίστευτο τρακ που είχα» λέει ο Αντώνης Ρέμος

«Από την πρώτη μου συνάντηση με τη Μαρινέλλα θυμάμαι το απίστευτο τρακ που είχα» λέει ο Αντώνης Ρέμος

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρινέλλα και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας χαρίσουν ένα γιορταστικό μουσικό ταξίδι - Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40, στο ΜΕGA

KOK
Για τη μοναδική μουσική νύχτα που θα μας χαρίσει στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στις 21:40 στο MEGA, δίπλα στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Με λόγια ψυχής και εκφράζοντας τον μεγάλο θαυμασμό του για τον «μύθο» Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος θυμήθηκε το απίστευτο τρακ που ένιωθε όταν πρωτοσυναντήθηκε μαζί της.

AN_MAR


«Θυμάμαι από τις στιγμές εκείνες που άνοιξε την αγκαλιά της, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ανεβήκαμε μαζί στη σκηνή και είδα αυτό το μεγαλείο να ξεδιπλώνεται μπροστά μου. Ένιωσα τόσο μικρός, ένα παιδάκι που θα χανόταν στην αγκαλιά ενός μεγαλείου».

Στην ερώτηση ποιο από τα τραγούδια της Μαρινέλλας είναι το αγαπημένο του, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια της Μαρινέλλας που δεν είναι τόσο πολυτραγουδισμένα όσο κάποια άλλα και θα τα ακούσουμε το βράδυ των Χριστουγέννων». Έπειτα, συμπλήρωσε πως νιώθει μεγάλη τιμή που συνάντησε τον μεγάλο «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού.

Πρόσθεσε ακόμα πως χαίρεται που συνεργάζεται με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία χαρακτήρισε ένα ξεχωριστό πλάσμα που έχει κερδίσει με την αξία της την αγάπη του κόσμου.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ οι δυσκολίες που περάσαμε θα ήθελε να λήξουν και όλο αυτό με την πανδημία να τελειώσει εντός του 2022.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο NOX με πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι που χαρακτηρίζει ως ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν στο Χ-Factor, λέγοντας πως ίσως μπορεί να είναι στην κριτική επιτροπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgmn8vjv81q9-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Κιάνου Ριβς: Το αξέχαστο δώρο του στην Ντρού Μπάριμορ για τα 16α γενέθλιά της - Δείτε βίντεο

Το χρυσό διαζύγιο της πριγκίπισσας Χάγια για μια πολυτελή ζωή πέρα από κάθε φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης