Λίγες ώρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου απόψε (26/11) στο «ΝΟΧ», στην Ιερά Οδό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του, αλλά και την κατάσταση με την πανδημία.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο μεταμόρφωσαν το θρυλικό νυκτερινό κέντρο «Ιερά Οδό» σε έναν σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη. «Για το NOX δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εκπληκτικό» τόνισε.
Για την όμορφη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, και τα νόστιμα φαγητά της, σημείωσε:«Αυτά που φτιάχνει η Υβόννη είναι μοναδικά. Δεν παίζεται η τύπισσα, είναι άρρωστη. Τα φαγητά της δεν παίζονται».
Όσον αφορά την πανδημία Covid-19 και τον διαχωρισμό που έχει προκαλέσει μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολιστών, ανέφερε: «Μέσα από αυτή την κατάσταση που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να βγούμε πιο σοφοί και πιο έμπειροι. Ο κορωνοϊός είναι ένα μάθημα. Είμαι εμβολιασμένος και θα κάνω την τρίτη δόση. Στενοχωριέμαι που βρήκαμε ακόμα έναν λόγο οι Έλληνες για να διαχωρίσουμε. έχουμε τα πολιτικά μας, τα πιστεύω μας και τώρα ο ιός. Θα πρέπει να αφήσουμε τι μας χωρίζει και να δούμε τι μπορεί να μας ενώσει».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.