«Πρέπει να αφήσουμε το τι μας χωρίζει και να βρούμε αυτό που μας ενώνει» λέει ο Αντώνης Ρέμος

«Πρέπει να αφήσουμε το τι μας χωρίζει και να βρούμε αυτό που μας ενώνει» λέει ο Αντώνης Ρέμος

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για την επαγγελματική του ζωή, την πανδημία και τα προβλήματα που αυτή έχει δημιουργήσει σε κοινωνικό επίπεδο

remos2
Λίγες ώρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου απόψε (26/11) στο «ΝΟΧ», στην Ιερά Οδό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του, αλλά και την κατάσταση με την πανδημία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο μεταμόρφωσαν το θρυλικό νυκτερινό κέντρο «Ιερά Οδό» σε έναν σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη. «Για το NOX δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εκπληκτικό» τόνισε.

Για την όμορφη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, και τα νόστιμα φαγητά της, σημείωσε:«Αυτά που φτιάχνει η Υβόννη είναι μοναδικά. Δεν παίζεται η τύπισσα, είναι άρρωστη. Τα φαγητά της δεν παίζονται».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfzmqqd6mybt-st)


Όσον αφορά την πανδημία Covid-19 και τον διαχωρισμό που έχει προκαλέσει μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολιστών, ανέφερε: «Μέσα από αυτή την κατάσταση που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να βγούμε πιο σοφοί και πιο έμπειροι. Ο κορωνοϊός είναι ένα μάθημα. Είμαι εμβολιασμένος και θα κάνω την τρίτη δόση. Στενοχωριέμαι που βρήκαμε ακόμα έναν λόγο οι Έλληνες για να διαχωρίσουμε. έχουμε τα πολιτικά μας, τα πιστεύω μας και τώρα ο ιός. Θα πρέπει να αφήσουμε τι μας χωρίζει και να δούμε τι μπορεί να μας ενώσει».



Ειδήσεις σήμερα:

100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές ατόμων δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Αττική

Επανελέγχονται όλα τα θετικά PCR του τελευταίου δεκαπενθημέρου για τη μετάλλαξη της Μποτσουάνας

«Είδα τον Ζακ Κωστόπουλο στο πεζοδρόμιο, τον χτυπούσαν, τον σκότωσαν στο ξύλο» κατέθεσε μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης