Και η Μέγκαν Φοξ αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου

Και η Μέγκαν Φοξ αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της ηθοποιού

megan-fox-ap
Η Μέγκαν Φοξ η διάσημη ηθοποιός που πριν από μερικές μέρες βρισκόταν στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Η καλλονή ηθοποιός είχε διάθεση για ανανέωση και ξεκίνησε από τα μαλλιά της.

Η Μέγκαν αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου ο οποίος περιποιήθηκε την κόμμωσή της και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο κομμωτής ανέβασε στο Instagram του φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ και δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τον άνθρωπο που του την γνώρισε.

Δείτε την ανάρτησή του και την εντυπωσιακή φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ




Ποιος είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος: Από την Αθήνα στο Χόλιγουντ

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθήνα ως καινοτόμος και πολλά υποσχόμενος hairstylist. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα και με διάσημες για την ομορφιά τους Ελληνίδες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ κρύβεται πίσω από μερικά από τα ωραιότερα beauty και fashion editorials γνωστών περιοδικών. Εδώ και τρία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική στο πλάι της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Maria Menounos, αναπτύσσοντας παράλληλα συνεχώς το δίκτυο του με διεθνείς συνεργασίες.

Κλείσιμο


«Μια γυναίκα μπορεί πράγματι να είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά, αρκεί να έχει μια ωραία βάση στο πρόσωπο, ρουζ, βλεφαρίδες και λίγο ρουζ στο κινητό βλέφαρο. Θα πρότεινα στις γυναίκες να μην φοβούνται να φοράνε κόκκινο κραγιόν. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς ένα statement, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ώρες ατέλειωτες μπροστά στον καθρέφτη», λέει ο κομμωτής δίνοντας tips και συμβουλές ομορφιάς.

Όσον αφορά τα όνειρά του λέει πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του γιατί έχει καταφέρει να μπει στην ομάδα του Guido Palau, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κομμωτής του κόσμου κάνοντας όλα τα shows στα fashion weeks της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου, του Παρισιού. Ακόμα μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του είναι και η συνεργασία του με την Irina Shayk αλλά και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης