«Χείμαρρος» ο Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέγκαν Μαρκλ - «Μία χειριστική γυναίκα με ανάρμοστη συμπεριφορά, δεν σέβεται τίποτα»

«Χείμαρρος» ο Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέγκαν Μαρκλ - «Μία χειριστική γυναίκα με ανάρμοστη συμπεριφορά, δεν σέβεται τίποτα»

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την αντιπάθεια που τρέφει για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

trump-markle-
Σκληρά λόγια για την  Μέγκαν Μαρκλ επεφύλαξε  ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στη νέα του συνέντευξη στο δίκτυο GB News:  Μιλώντας στον γνωστό υπερσυντηρητικό Νάιτζελ Φάραντζ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ  εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του προς την Δούκισσα του Σάσσεξ, κατηγορώντας της πως πρώτα εκείνη και μετά ο πρίγκιπας Χάρι έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα τον θεσμό της μοναρχίας.

Βέβαια, τα φαρμακερά του σχόλια δεν έμειναν εκεί. Υποστήριξε επίσης, πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα -τρομακτικά- χειριστικό άτομο, που κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Χάρι και είχε εξ΄αρχής σκοπό να τον απομακρύνει από την βασιλική οικογένεια, εφόσον εκείνη δεν φάνηκε άξια να γίνει μέλος της.



«Δεν είμαι θαυμααστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα αυτός ο δεσμός. Θεωρώ ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γίνει αντικείμενό της και κάποια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά. Κατέστρεψε την σχέση του με την οικογένειά του και με την Βασίλισσα», δήλωσε αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι η στάση της Δούκισσας απέναντι στην Βασίλισσα Ελισάβετ έδειχνε έλλειψη σεβασμού και χαρακτήρισε την συμπεριφορά της ανάρμοστη.

Κλείσιμο


«Δεν σεβάστηκε την Βασίλισσα, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένα επίσης, ιστορικό πρόσωπο. Δεν σεβάστηκε γενικά ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και ειδικά την Βασίλισσα. Ακόμα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα τους βασιλικούς της τίτλους μου επιβεβαιώνει τα παραπάνω και με κάνει να μην την συμπαθώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.



Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως, δεν είναι ο μόνος που δεν συμπαθεί την Μέγκαν Μαρκλ, αν αναλογιστεί κανείς πως από την περίοδο του Megxit και μετά, οι αρνητικές κριτικές εις βάρους της συνεχώς πληθαίνουν. Ειδικότερα, μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για την απόπειρα αυτοκτονίας που ήθελε να κάνει η σύζυγός του, όλο και περισσότεροι την χαρακτηρίζουν χειριστική και θεωρούν την έξοδο του από το Μπάκιγχαμ δική της απόφαση. 




Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης