Το Twitter «υποκλίνεται» στην Adele - Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Το Twitter «υποκλίνεται» στην Adele - Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Η χθεσινή συνέντευξη της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην Όπρα ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων - Τι είπε για το διαζύγιό της, το νέο της άλμπουμ 30, την μεγάλη απώλεια των κιλών και την γνωριμία με τον Ριτς Πολ

adele
Πανικός επικράτησε στο Twitter μετά τη χθεσινή συνέντευξη της Adele στο CBS, που παρουσίασε στην Ελλάδα ο Alpha.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε την βραδιά στο Griffith Observatory του Los Angeles με μία μοναδική εκτέλεση του πολυαγαπημένου της τραγουδιού Hello.

Adele Gets EMOTIONAL as Son Watches Her Perform Live for First Time


Όπως είπε χαρακτηριστικά, επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί νιώθει πως εκφράζει καλύτερα από όλα τον παλιό της εαυτό. «Είναι μια ωδή σε αυτό που ήμουν. Είναι σα να λέει: "Είμαι ακόμα εδώ"», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν μερικές ακόμα μαγευτικές εκτελέσεις, τόσο των παλιών, όσο και των καινούριων της επιτυχιών. Ανάμεσά τους τα Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love και Hold On.

Κλείσιμο
Adele - One night only | Κυριακή 20:00


Στην συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ άνετη και με ιδιαίτερο χιούμορ, μίλησε ανοιχτά για όλους τους τομείς της ζωής της, χωρίς να κρύψει τίποτα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το διαζύγιό της που ενέπνευσε τελικά, και το άλμπουμ της, «30».

Αν και ο χωρισμός από τον πρώην σύζυγό της την πλήγωσε πολύ, πλέον οι δυο τους παραμένουν δύο καλοί φίλοι. «Ήρθε στην ζωή μου ακριβώς την ώρα που έπρεπε, δεν το μετανιώνω καθόλου. Το μόνο δύσκολο ήταν να το πω στον γιο μου. Πώς να πεις σε ένα 6χρονο αγαπάω τον μπαμπά σου, αλλά δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί του; Τώρα μένουμε απέναντι, πολλές φορές φεύγουμε και μαζί. Τον σέβομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην σύζυγό της, Σάιμον.



«Στη φάση που έγινα διάσημη, ήμουν πολύ μικρή και θα "το είχα χάσει". Ποιος ξέρει σε τι μονοπάτια θα είχα οδηγηθεί. 'Ισως είχα αυτοκαταστραφεί. Ήταν ο πιο σταθερός άνθρωπος στη ζωή μου. Και τώρα τον εμπιστεύομαι με τη ζωή μου. Ο άντρας μου και ο Άντζελο είναι δύο άγγελοι που ήρθαν στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο της, όταν με τις φίλες της συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιοο ενός περιοδικού. Στην ερώτηση «τι είναι αυτό που δεν γνωρίζει κανείς για 'σένα;» και εκείνη είπε: «δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν ζω, περνάει απλά ο καιρός». Τότε κατάλαβε ότι χρειάζεται μια αλλαγή...

Στην ζωή της πριν λίγο καιρό μπήκε ένας άλλος άνθρωπος κι όπως είπε χαρακτηριστικά, την ανανέωσε.

Για την γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο και αθλητικό ατζέντη, Ριτς Πολ, η τραγουδίστρια δήλωσε πως ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν. «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Είναι πάρα πολύ αστείος. Είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει», δήλωσε για εκείνον.



Η Adele δε δίστασε να αναφερθεί και στο μεγαλύτερό της τραύμα... τον αλκοολικό της πατέρα. «Δεν είχα καμία προσδοκία από τον πατέρα μου. Είναι ο λόγος που δεν μπόρεσα να καταφέρω να έχω μια σχέση απόλυτης αγάπης και αποδοχής με κάποιον μέχρι σήμερα. Τα βρήκαμε λίγο πριν πεθάνει. Του τραγούδησα το "To Be Loved". Ήταν περήφανος για εμένα. Και ήταν σαν η πληγή αυτή να έκλεισε», είπε.

Adele - To Be Loved


Τέλος, για τη μεγάλη απώλεια κιλών, η Adele εξηγεί πως είναι αποτέλεσμα έντονης άσκησης. Η εμπειρία του διαζυγίου της είχε προκαλέσει κρίσεις άγχους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συχνή άσκηση για να φέρει την ισορροπία στο μυαλό της. «Πάθαινα κρίσεις, που με έκαναν να παραλύσω απόλυτα. Και με μπέρδεψαν τόσο πολύ, που δεν είχα πια έλεγχο στο σώμα μου. Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει "αντικειμενοποιηθεί" σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη, είμαι "καυτή" ή δεν είμαι. Δεν θαύμαζα κανέναν για το σώμα του ποτέ. Ήμουν πάντα body-positive και πριν και τώρα. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να βάλω σε τάξη τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

Δείτε τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter:




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης