Μέριλιν Μάνσον: Από την «Εκκλησία του Σατανά» στην... «κυριακάτικη λειτουργία» του Κάνιε Γουεστ - Δείτε βίντεο

Μέριλιν Μάνσον: Από την «Εκκλησία του Σατανά» στην... «κυριακάτικη λειτουργία» του Κάνιε Γουεστ - Δείτε βίντεο

Ο ράπερ προσκάλεσε τον εκκεντρικό μουσικό και τον Τζάστιν Μπίμπερ στην χθεσινή «κυριακάτικη λειτουργία» του και οι εικόνες είναι απλά... σουρεαλιστικές

marilyn_manson
Μετά τη μήνυση για σεξουαλική επίθεση που κατατέθηκε εις βάρος του στα τέλη Αυγούστου, ο Μέριλιν Μάνσον αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Γι' αυτό ακριβώς προκαλεί ιδιαίτερη έπληξη το γεγονός ότι ένα από τα πρώτα event που δέχτηκε να παρευρεθεί ήταν κάτι σαν... κυριακάτικη λειτουργία, στην οποία μάλιστα τον προσκάλεσε ο Κάνιε Γουεστ.

Ο ράπερ φαίνεται πως έχει βαλθεί να ενισχύσει τη φιλία του με τον εκκεντρικό ρόκερ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση πρώην συντρόφων του. Ίσως μάλιστα έχει ως πρόθεση να τον «βάλει στο σωστό δρόμο», φέρνοντάς τον πιο κοντά στο Θεό. Αυτό ήταν πιθανώς το κίνητρό του όταν προσκάλεσε τον 52χρονο Μάνσον να παρευρεθεί στην «κυριακάτικη λειτουργία» του (ένα είδος μουσικού/θρησκευτικού event που διοργανώνει ο ράπερ) όπου θα ήταν παρών και ο Τζάστιν Μπίμπερ, γνωστός για την ευσέβειά του και τη στενή σχέση του με τον Θεό.



Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο Μέριλιν Μάνσον εμφανίζεται ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια στα λευκά, με σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπό του καλυμμένο, εκτός από την περιοχή των ματιών, να στέκεται δίπλα στον Γουεστ (ο οποίος πρόσφατα άλλαξε το όνομά του σε Ye) και τον Μπίμπερ. Οι τρεις καλλιτέχνες «προσευχήθηκαν» μαζί ενώ η χορωδία γκόσπελ Sunday Service Choir, με επικεφαλής τον ράπερ, του συνόδευε τραγουδώντας. Παρόλο που το στόμα του δεν διακρίνεται εξαιτίας του καλύμματος προσώπου, ο Μάνσον σκύβει περιστασιακά το κεφάλι του με ευσέβεια και μάλιστα κάποια στιγμή απλώνει το χέρι του στον ώμο του Ye ενώ εκείνος προσεύχεται.



Η παρουσία του Μάνσον στο θρησκευτικό event του ράπερ σχολιάστηκε έντονα από τα διεθνή ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός είχε σχέσεις στο παρελθόν με την «Εκκλησία του Σατανά». Ο τραγουδιστής είχε γράψει στη βιογραφία του το 1998 ότι ο ιδρυτής της «Church of Satan» Άντον Λαβέι είχε εκφράσει την επιθυμία του να τον χειροτονήσει ιερέα. Μάλιστα, του είχε χαρίσει και μία κόκκινη κάρτα που αποτελούσε πιστοποίηση ιεροσύνης για τον καλλιτέχνη. Πάντως, το 2018 ο επίσημος λογαριασμός Twitter της Εκκλησίας του Σατανά ξεκαθάρισε ότι ο μουσικός δεν χειροτονήθηκε ποτέ επίσημα και ότι ο τίτλος του είναι καθαρά τιμητικός.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνσον συμμετέχει στο κομμάτι Jail Pt. 2 του τελευταίου άλμπουμ του Κάνιε, Donda.


Ειδήσεις σήμερα

«Θα σε βρούμε όπου και να πας»: Οι αρνητές απειλούν επιστήμονες - Γιατροί περιγράφουν όσα βιώνουν

Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή: Ποιοι είναι οι στόχοι - Στη Γλασκώβη ο Μητσοτάκης

Ο Μακρόν κατηγορεί on camera τον Μόρισον ότι του είπε ψέματα - «Καλή τύχη» με τα υποβρύχιά σας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης