Γιάννης Αϊβάζης: «Δουλειά μου είναι να προστατεύω την οικογένειά μου, δεν ασχολούμαι με πράγματα που την προσβάλλουν»

Γιάννης Αϊβάζης: «Δουλειά μου είναι να προστατεύω την οικογένειά μου, δεν ασχολούμαι με πράγματα που την προσβάλλουν»

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την Μαρία Κορινθίου και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί

giannis_aivazis
Για τον γάμο του με τη Μαρία Κορινθίου, τη ζήλια και τις εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ τους μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και στον λόγο που επέλεξε να απουσιάζει από την τηλεόραση.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, γίνονται πολύ καλές και μεγάλες κινήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω να μπω στην τηλεόραση τρία χρόνια, επειδή το θέλω εγώ. Απέρριψα φέτος κάποια επαγγελματική πρόταση. Θέλω πλέον, να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και θα έχουν ουσία για εμένα», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου: «Θέλω να παίξω με την Μαρία. Όλα αυτά τα χρόνια το τρενάρουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στην Μαρία. Νομίζω γενικά, ότι είμαστε από τα ζευγάρια που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την κοινή μας πορεία σαν ανδρόγυνο. Την Μαρία την εκτιμώ πάρα πολύ υποκριτικά, ως επαγγελματία. Είμαι πολύ αυστηρός μαζί της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cen3sqn4628h-st)


Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε επίσης στην σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου στην πυλωτή του σπιτιού τους: «Κάποιοι σπεύσανε να πουν ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο. Εκεί δεν θα κινηθείς δικαστικά, όταν έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν δίνω δεκάρα για οποιονδήποτε θέλει να πιαστεί από το οτιδήποτε ή να σχολιάσει. Δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του, δεν ασχολούμαι με πράγματα που είναι ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου. Η δουλειά μου ως πατέρας και σύζυγος είναι να προστατεύω την οικογένειά μου».

Για τη μεταξύ τους σχέση, μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είμαστε απλοί άνθρωποι. Οι απλοί άνθρωποι τσακώνονται, γελάνε, ερωτεύονται. Εμείς δηλαδή, γιατί να διαφέρουμε από τα άλλα ζευγάρια; Ζηλεύω την Μαρία και εκείνη εμένα. Η ζήλια μας είναι καθαρά ζήλια αγάπης»,

Τέλος, μίλησε για την κόρη του και την είσοδό της στον χώρο της υποκριτικής. «Ήταν πολύ καλή η Ισμήνη στο Καφέ της Χαράς. Εγώ προσωπικά, στην αρχή είχα κάποιες διαφωνίες, αλλά δεν θα μπορούσα να της χαλάσω χατίρι. Είχε ήδη δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική», εξήγησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σλοβακία μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τους αμυντικούς και διπλωματικούς τους δεσμούς

arogi.gov.gr: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης - Πώς θα αποζημιωθούν


«Το Αύριο Μας Ανήκει» - Spoiler: Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την σχέση Σοφίας - Ορέστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης