Θέλοντας να δώσει στιλ και λάμψη στις εμφανίσεις των θαυμαστών της, η Τζένιφερ Λόπεζ δημιούργησε σειρά με παπούτσια σε προσιτές τιμές.
Για τη νέα της καμπάνια για την DSW, η σταρ θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.
Στην καμπάνια για τη σειρά παπουτσιών της, η Λόπεζ διάλεξε να φορέσει δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, καθώς επιθυμούσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Η τραγουδίστρια επέλεξε τον Βρεττό Βρεττάκο για να δημιουργήσει για την ίδια μια κρυστάλλινη φούξια φόρμα κεντημένη με 250,000 κρύσταλλα Swarovski σε φούξια όμπρε τεχνική.
Κλείσιμο
Ο Βρεττός Βρεττάκος, άλλωστε, είναι ένας σχεδιαστής που εμπιστεύονται οι σταρς, όπως η Μπιγιονσέ, καθώς πάντα σχεδιάζει μοναδικά ρούχα, που ξεχωρίζουν.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.