Σε ξένα χέρια: Πρεμιέρα για τη νέα δραμεντί της ΕΡΤ

Πρωταγωνιστούν Μπέζος, Σκιαδαρέσης, Λουιζίδου Λασκαράκη, Αλεξανιάν

Xena_Xeria1
Πρωτότυπη, με γρήγορες εναλλαγές και σαρωτική πλοκή, η νέα δραμεντί «Σε ξένα χέρια» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη και Χριστίνα Αλεξανιάν, σε πρωτότυπη ιδέα-σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στις 22:00.

Μια ανατρεπτική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση και δράση.

Η ιστορία…
Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Bezos
Laskaraki
Louizidou
Skiadaresis


Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Μέσα από την ιστορία θα ζήσουμε τον τιτάνιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές εταιρείες, και τους επικεφαλής τους Χαράλαμπο Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) και Τζόρνταν Πιπερόπουλο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Ο Φεγκούδης διαθέτει ένα ισχυρό χαρτί, τον παράφορο έρωτα της κόρης του Πιπερόπουλου, Μαριτίνας (Σίσυ Τουμάση), για τον μεγαλύτερο γιο του, Μάνο, τον οποίο και πιέζει να την παντρευτεί. Η Διώνη Μαστραπά (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι η χειριστική και μεγαλομανής γυναίκα του Φεγκούδη. Όσο για τον μικρότερο γιο του Φεγκούδη, τον Πάρη (Τάσος Κονταράτος), άβουλος, άτολμος, ωραίος και λίγο αργός στα αντανακλαστικά, είναι προσκολλημένος στη μητέρα του.

Κλείσιμο
Σε Ξένα Χέρια | Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Νέο Πρόγραμμα | ΕΡΤ


Στο μεταξύ, στη ζωή του Χαράλαμπου Φεγκούδη εμφανίζονται η Σούλα (Ρένια Λουιζίδου), μητέρα της Τόνιας, με ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος που τη συνδέει μαζί του, και η Πελαγία (Ελεάννα Στραβοδήμου), η γλυκιά, παρορμητική αδερφή της Τόνιας.

Γκαφατζής και συμπονετικός, ο Στέλιος (Παναγιώτης Καρμάτης), φίλος και συνεργάτης του Φλοριάν (Χρήστος Κοντογεώργης), του άντρα της Τόνιας, μετανιωμένος για το κακό που της προξένησε, προσπαθεί να επανορθώσει…

Xeria


Ερωτευμένος με τη Σούλα, χωρίς ανταπόκριση, είναι ο Λουδοβίκος Κοντολαίμης (Τάσος Γιαννόπουλος), πρόσχαρος με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά… άτυχος. Χήρος από δύο γάμους. Τον αποκαλούν Λουδοβίκο των Υπογείων, γιατί διατηρεί ένα μεγάλο υπόγειο κατάστημα με βότανα και μπαχαρικά.

Σε όλους αυτούς, προσθέστε και τον παπα-Χρύσανθο (Λεωνίδας Μαράκης) με τη μητέρα του Μάρω (Αλεξάνδρα Παντελάκη), που έχουν πολλά… ράμματα για τις ισχυρές οικογένειες.

Ίντριγκες και πάθη, που θα σκοντάφτουν σε λάθη και κωμικές καταστάσεις. Και στο φόντο αυτού του κωμικού αλληλοσπαραγμού, γεννιέται το γνήσιο «παιδί» των παραμυθιών και της ζωής: Ο έρωτας ανάμεσα στην Τόνια και στον Μάνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes


Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού


Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης