Πρεμιέρα γεμάτη λάμψη και ομορφιά για το GNTM4!

Πρεμιέρα γεμάτη λάμψη και ομορφιά για το GNTM4!

Σταθερή αξία αποδείχθηκε, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ο κορυφαίος διαγωνισμός μόδας

gntm_4_header
Με όλα τα κανάλια να έχουν επενδύσει σε ακριβές παραγωγές και προγράμματα υψηλών προδιαγραφών για την prime time η νέα σεζόν της ελληνικής τηλεόρασης θυμίζει παλιές χρυσές εποχές. Στη φετινή τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε πιο ανταγωνιστική από ποτέ το GNTM 4 του Star ξεχώρισε αμέσως.

Για άλλη μία φορά ο λαμπερός διαγωνισμός μόδας απέδειξε ότι αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς σε ένα μεταβαλλόμενο τηλεοπτικό τοπίο.

papavla

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια
Κλείσιμο
Ελαφρώς τρακαρισμένη αλλά πολύ εντυπωσιακή η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ότι ήρθε για να μείνει. Η καινούργια κριτής, με την καθηλωτική εμφάνιση που θυμίζει τη Χέιλι Μπίμπερ, ανέλαβε αμέσως πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις της επιτροπής.

Αυστηρή αλλά δίκαιη, δεν έκρυψε τις αιχμηρές απόψεις της ούτε φοβήθηκε να διαφωνήσει με τους υπόλοιπους ενώ αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά χαρίζοντάς μας τηλεοπτικές στιγμές που θα τις θυμόμαστε για καιρό.

DSC08328

All time classic
Ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός δηλαδή οι γνωστοί, αγαπημένοι κριτές που εδώ και 4 χρόνια έχουν χαρίσει αμέτρητες, αξέχαστες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό επέστρεψαν δριμύτεροι.

Ανθρώπινες ιστορίες, χιούμορ, πλάκες, ξεχωριστές προσωπικότητες, diversity, ατάκες, συμφωνίες και διαφωνίες, ενθουσιασμοί και απογοητεύσεις, όλα τα είχαν οι πρώτες audition του GNTM 4.

H συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αφού αυτή τη χρονιά οι κριτές ετοιμάζουν δοκιμασίες που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και ιδιαίτερες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους.

Ανεβασμένος φέτος και ο Γιώργος Καράβας που με την απίστευτη άνεση του με τον φακό και την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τους διαγωνιζόμενους, ως ένα ακόμα «εύρημα» των ανθρώπων του Star, δικαιώνει την επιλογή του καναλιού να του δώσει για άλλη μία φορά τηλεοπτικό βήμα και διευρυμένο ρόλο στο συγκεκριμένο project.

DSC04539

Στην κορυφή της τηλεθέασης
Στην τηλεόραση τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια. Ιδιαίτερα φέτος που ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός από όλα τα κανάλια, η εντυπωσιακή αντοχή των ποσoστών του GNTM 4, ειδικά στο νεανικό κοινό, έχει ξεχωριστή σημασία. Το GNTM 4 διατηρεί την πρωτιά στη ζώνη του και αυτό είναι σημαντικό επίτευγμα.

Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια…

GNTM 4, Δευτέρα και Τρίτη 21:00 στο Star
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης