Πρίγκιπας Αλβέρτος για Σαρλίν: Δεν έφυγε από το Μονακό επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου!

Πρίγκιπας Αλβέρτος για Σαρλίν: Δεν έφυγε από το Μονακό επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου!

«Είναι έτοιμη να γυρίσει σπίτι» λέει για τη σύζυγό του ο 63χρονος γαλαζοαίματος - Οι φήμες περί κρίσης στον γάμο τους επηρεάζουν και τους δύο τους, παραδέχεται σε συνέντευξή του

charlene
Τέλος στις φήμες που θέλουν τον γάμο του με την πριγκίπισσα Σαρλίν να περνάει σοβαρή κρίση θέλησε να δώσει μια και καλή ο Αλβέρτος του Μονακό, σχολιάζοντας την παρατεταμένη διαμονή της συζύγου του στη Νότια Αφρική και εξηγώντας τους λόγους που την κράτησαν για μήνες μακριά από την οικογένειά της.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την μακρά απουσία της συζύγου του, πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε στο περιοδικό People ότι η Σαρλίν «δεν έφυγε νευριασμένη από το Μονακό» όπως πιστεύουν ίσως κάποιοι: «Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον. Πήγε στη Νότια Αφρική για να επαναξιολογήσει το έργο του ιδρύματός της και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό της και μερικούς φίλους».

«Το ταξίδι επρόκειτο αρχικά να κρατήσει μία εβδομάδα, 10 ημέρες το πολύ, και [βρίσκεται ακόμα εκεί] εξαιτίας μίας μόλυνσης που της παρουσιάστηκε και ιατρικών επιπλοκών», συνεχίζει ο 63χρονος.



Όπως υπενθυμίζει το περιοδικό, η 43χρονη Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική στα μέσα Μαϊου και σύντομα άρχισε να εμφανίζει επιπλοκές που σχετίζονταν με μια χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πριν την άφιξή της στην χώρα καταγωγής της, ως προετοιμασία για οδοντικά εμφυτεύματα. Εξαιτίας αυτών των επιπλοκών χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας στα τέλη Ιουνίου, που είχε ως αποτέλεσμα να μη γιορτάσει φέτος με τον Αλβέρτο τη 10η επέτειο του γάμου τους. Στις 13 Αυγούστου, η Σαρλίν υποβλήθηκε σε μία ακόμη, τετράωρη επέμβαση.

«Δεν  αυτοεξορίστηκε. Η αιτία ήταν ξεκάθαρα ένα ιατρικό πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί», υπογράμμισε στο People ο Αλβέρτος.

Κλείσιμο


Η παρατεταμένη απουσία της Σαρλίν από το Μονακό και από το πλευρό των δύο δίδυμων παιδιών της με τον Αλβέρτο είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για προβλήματα στον γάμο τους. Τώρα ο Αλβέρτος συνειδητοποιεί ότι ίσως έπρεπε να είχε διαψεύσει νωρίτερα όσα ακούγονταν ωστόσο, όπως εξηγεί, «είχε εστιάσει στο να φροντίζει τα παιδιά του». «Νόμιζα ότι [οι φήμες] απλά θα διαλύονταν. Αν προσπαθείς να δίνεις απαντήσεις για τα πάντα, τότε απλώς σπαταλάς τον χρόνο σου», προσθέτει ο πρίγκιπας.

Παραδέχεται ωστόσο ότι οι φήμες και οι ψίθυροι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του ίδιου και της συζύγου του. «Φυσικά και την επηρεάζουν, φυσικά και με επηρεάζουν. Η παρερμηνεία των γεγονότων είναι πάντα επιζήμια... Είμαστε εύκολος στόχος, επειδή βρισκόμαστε στο φως της δημοσιότητας».



Λίγες εβδομάδες μετά την πρόσφατη επανένωση της οικογένειας και μερικές μέρες μετά την ξαφνική επίσκεψη στο νοσοκομείο της Σαρλίν, την 1η Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξο και να εστιάσει στην ανάρρωση της πριγκίπισσας. «Είναι έτοιμη να γυρίσει σπίτι» είχε δηλώσει εξάλλου στο People πριν από μερικές μέρες ο 63χρονος γαλαζοαίματος, αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα του λέει αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη ακόμα και να ταξιδέψει με πλοίο ως... λαθρεπιβάτης για να γυρίσει στην Ευρώπη!


Ειδήσεις σήμερα

Ελληνοσκοπιανή άσκηση: Εκπαίδευση κάτω από το νερό - Δείτε φωτογραφίες

Βόρεια Μακεδονία: Στους 14 οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μονάδα COVID-19

Έρευνα: Μικρός ο κίνδυνος να κολλήσει κανείς κορωνοϊό σε δημόσια τουαλέτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης