Επίθεση στην Σαρλίν του Μονακό από την πρώην του Αλβέρτου: «Έβαλε τον γιο μου στην πτέρυγα των εργαζόμενων»

Επίθεση στην Σαρλίν του Μονακό από την πρώην του Αλβέρτου: «Έβαλε τον γιο μου στην πτέρυγα των εργαζόμενων»

Σταθερή η κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό - Βγαίνει από τη «σκιά» ο 18χρονος Αλεξάντερ Κόστα Γκριμάλντι, νόθος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου - Αποκαλυπτική συνέντευξη από την Νικόλ Κόστα, πρώην ερωμένη του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου - Οι κατηγορίες για την Σαρλίν

charlene-monaco-arthro
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της 43χρονης πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από εκπρόσωπο του ιδρύματος για την διάσωση των ρινόκερων στη Νότιο Αφρική, το οποίο φέρει το όνομά της.

Η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο την νύχτα της Τετάρτης σε νοσοκομείο, στην περιοχή Κουαζούλου Νατάλ του Ντέρμπαν μετά από έντονη αδιαθεσία. Η εισαγωγή της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου στο νοσοκομείο έγινε με ψευδώνυμο, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση. Το πρωί της Παρασκευής η πριγκίπισσα Σαρλίν έλαβε εξιτήριο.

«Η Αυτής Υψηλότητα πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού κατέρρευσε εξαιτίας επιπλοκών από την σοβαρή λοίμωξη στα αυτιά, την μύτη και τον λάρυγγα, που προσβλήθηκε τον Μάιο», αναφέρει η ανακοίνωση. Η γοητευτική, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, βρίσκεται από τον περασμένο Μάρτιο στην γενέτειρά της Νότιο Αφρική, όπου είχε ταξιδέψει για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού και καλού της φίλου, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι.
alvertos-charlene-monaco-5
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν του Μονακό
Η τελευταία φορά που η Σαρλίν έδωσε το «παρών» σε δημόσια εκδήλωση στο πλούσιο πριγκιπάτο ήταν τον Ιανουάριο. Καθώς οι μήνες περνούσαν και η Σαρλίν δεν επέστρεφε στο Μονακό, στον σύζυγο και στα παιδιά της, οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο πλήθαιναν και δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Δημοσιεύματα σε γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά περιοδικά υποστηρίζουν πως η πριγκίπισσα είναι δυσαρεστημένη επειδή μια 34χρονη Βραζιλιάνα ζητά από τον Αλβέρτο να αναγνωρίσει την 15χρονη κόρη της ως βιολογικό του τέκνο. Ο πρίγκιπας έχει, ήδη, αναγνωρίσει δύο εξώγαμα τέκνα, την 29χρονη Γκρέις Τζασμίν Γκριμάλντι και τον 18χρονο Αλεξάντερ Κόστα Γκριμάλντι.

Ο Αλβέρτος με την πρώην ερωμένη του και τον γιο τους στον χορό του Ερυθρού Σταυρού

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, μετά από διαρροή φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 63χρονος Αλβέρτος εμφανίστηκε στον φιλανθρωπικό χορό του Ερυθρού Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο τον Ιούλιο, με τον 18χρονο γιο του και την 49χρονη, πρώην ερωμένη του και μητέρα του Αλεξάντερ, Νικόλ Κόστα.

Κλείσιμο
Το γεγονός θεωρείται πρωτοφανές καθώς όλα αυτά τα χρόνια τα εξώγαμα τέκνα του πρίγκιπα ζούσαν στην σκιά του Αλβέρτου, της Σαρλίν και των 6χρονων δίδυμων τέκνων τους, του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου, Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα. Μάλιστα, αν και ο Αλβέρτος έχει αναγνωρίσει επίσημα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, κατόπιν συμφωνίας με τις μητέρες τους αυτά δεν έχουν δικαίωμα στο θρόνο των Μονεγάσκων.

Νικόλ Κοστ: Ο Αλεξάντερ και ο Αλβέρτος μοιάζουν πολύ

Όμως, όπως όλα δείχνουν, στο μικρό και πλούσιο πριγκιπάτο η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Αφενός, η Σαρλίν έχει «εξαφανιστεί» από το Μονακό και κανείς στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει πότε και αν θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της, αφετέρου, εκτός από την δημόσια εμφάνιση τον Ιούλιο του Αλβέρτου με την Νικόλ Κοστ, πρώην αεροσυνοδό της Air France και νυν σχεδιάστρια, μαζί με τον γιο τους, η Κοστ παραχώρησε την Πέμπτη μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο γαλλικό Paris Match, όπου μιλά για τον Αλβέρτο και για την σχέση του με τον γιο τους αλλά και για την Σαρλίν.
nicole-coste-5
Η πρώην σύζυγος του Αλβέρτου Νικόλ Κοστ

Στην επίμαχη συνέντευξη η πρώην αεροσυνοδός, με καταγωγή από το Τόγκο, επαινεί τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο ως πατέρα και τονίζει πως ο Αλβέρτος ήταν πάντα πολύ κοντά στον γιο τους σε θέματα μόρφωσης, ακόμα και στα πάρτι των γενεθλίων του, παρά τις φήμες για το αντίθετο. «Ο Αλβέρτος δεσμεύτηκε από την αρχή να είναι παρών και σταδιακά να φέρνει τον γιο του στην οικογένειά του. Πολύ γρήγορα βεβαιώθηκα γι' αυτό, όταν η πριγκίπισσα Στεφανί έγινε η νονά του Αλεξάντερ. Ο Αλβέρτος τίμησε την υπόσχεσή του, τα πράγματα έχουν οικοδομηθεί καλά και είμαι ευτυχής γι' αυτό», δήλωσε η Νικόλ Κοστ και τόνισε, πως, παρά τις φήμες, δεν έχει συναφθεί οικονομική συμφωνία μεταξύ του πρίγκιπα και της ίδιας ενώ πρόσθεσε πως η σχέση τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Η Κοστ ανέφερε πως πατέρας και γιος παίζουν μαζί διάφορα αθλήματα και μερικές φορές συζητούν για την πολιτική ενώ δήλωσε ότι «ο Αλεξάντερ και ο Αλβέρτος μοιάζουν πολύ». Όσο για το αν ο γιος της θα έχει έναν «ρόλο» στο Μονακό στο μέλλον, εκείνη απάντησε με νόημα πως αυτό θα το αποφασίσει ο πατέρας του.

«Η Σαρλίν έκανε τον Αλεξάντερ να αισθάνεται ανεπιθύμητος»

Η πρώην ερωμένη του πρίγκιπα Αλβέρτου αναφέρθηκε και στην Σαρλίν, για την οποία υπαινίχθηκε πως υπάρχει ένταση μεταξύ τους. Η Νικόλ Κοστ ανέφερε πως η πριγκίπισσα στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Αλβέρτο έκανε τον Αλεξάντερ να αισθάνεται ανεπιθύμητος. «Με δεδομένους τους δεσμούς μας με τον πρίγκιπα, θα έπρεπε να εξασφαλίσουμε πως η μία στηρίζει την άλλη από καρδιάς. Στην περίπτωσή μας η διπλωματία πρέπει να υπερισχύει. Όμως, κατά την διάρκεια της περιόδου του αρραβώνα (του Αλβέρτου και της Σαρλίν), βίωσα καταστάσεις που με ξεσήκωσαν και με σόκαραν. Για παράδειγμα, αυτή άλλαξε δωμάτιο στον γιο μου (στο παλάτι) εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα του και τον μετέφερε στην πτέρυγα των εργαζομένων. Ως μητέρα δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να περιγράψω αυτές

charlene-monaco-5


τις πράξεις», δήλωσε στο Paris Match η πρώην ερωμένη του Αλβέρτου. Πάντως, η ίδια τόνισε πως ο γιος της διατηρεί καλές σχέσεις με τα δύο μικρότερα αδέλφια του και παιδιά της Σαρλίν και παίζει μαζί τους, όποτε τα συναντά.

«Ο Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι βγαίνει από τη σκιά»

Η Νικόλ Κοστ συνάντησε τον Αλβέρτο το 1997 σε μια πτήση της Air France Παρίσι - Νίκαια, όπου εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός. Η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια και το 2003 γεννήθηκε ο Αλεξάντερ. Το 2005 η Κοστ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την ιστορία της με τον Μονεγάσκο πρίγκιπα στο γαλλικό περιοδικό Paris Match. Το ίδιο έτος ο Αλβέρτος αναγνώρισε τον Αλεξάντερ ως βιολογικό τέκνο του. Στο μεταξύ, όμως, ο γιος του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι είχε γνωρίσει το 2000 σε κολυμβητικούς αγώνες στο Μόντε Κάρλο την σημερινή σύζυγό του, πρωταθλήτρια κολύμβησης εκείνη την εποχή.

Στο Paris Match του Σεπτεμβρίου το εξώφυλλο κοσμούν η Νικόλ Κοστ και ο Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι. «Ο Αλεξάντερ βγαίνει από την σκιά», γράφει ο τίτλος του σχετικού άρθρου και αναφέρει πως ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου αναμένεται να ξεκινήσει σπουδές στο πανεπιστήμιο ενώ τον ελεύθερο χρόνο του θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Αν είναι τυχαίο, που η πρώην ερωμένη του Αλβέρτου και ο γιος τους βγαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο την ίδια στιγμή που φουντώνουν οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο του πρίγκιπα με την Σαρλίν, αυτό θα το δείξει το μέλλον...

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης