Μονακό: Πεθερόπληκτη... η πριγκίπισσα Σαρλίν - Γιατί αισθάνεται πίεση από την «κληρονομιά» της Γκρέις Κέλι

Μονακό: Πεθερόπληκτη... η πριγκίπισσα Σαρλίν - Γιατί αισθάνεται πίεση από την «κληρονομιά» της Γκρέις Κέλι

Η 43χρονη πριγκίπισσα παραμένει εδώ και μήνες στη Νότιο Αφρική - Οι φόβοι του Αλβέρτου πως η σύζυγός του δεν θα τα κατάφερνε με τις απαιτήσεις του ρόλου της και με την σύγκριση με την μητέρα του, Γκρέις Κέλι - Οι συγκινητικές βιντεοκλήσεις με τα παιδιά της

043_12953781
Εδώ και μήνες η γοητευτική πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει «εξαφανιστεί» από τη δημόσια ζωή του πλούσιου πριγκιπάτου και παραμένει στη γενέτειρά της, Νότιο Αφρική, μακριά από τον Αλβέρτο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα. Ακόμα και την 1η Ιουλίου, που ήταν η 10η επέτειος του γάμου της με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο η 43χρονη, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, για πρώτη φορά, δεν κατόρθωσε να είναι στο πλευρό του συζύγου της.

Τι συμβαίνει με την Σαρλίν; Είναι αλήθεια η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου της πως μια λοίμωξη την κρατά μακριά από την οικογένειά της και το παλάτι; Στο ντοκιμαντέρ «The Curse of Grace Kelly's Children» (Η κατάρα των παιδιών της Γκρέις Κέλι), το οποίο προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο από το βρετανικό Channel 5 με αφορμή την 10η επέτειο γάμου του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό, ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζόελ Στράτ Μακλιούρ, αποκάλυψε πως ο Αλβέρτος του είχε εκμυστηρευτεί ότι η σύζυγός του από την αρχή του γάμου τους αισθανόταν πίεση με τον νέο της ρόλο.

000_8VG8YZ


Ο βασιλικός συντάκτης και γνωστός του πρίγκιπα Αλβέρτου, καθώς επί χρόνια κάλυπτε δημοσιογραφικά ό,τι αφορούσε τον οίκο των Γκριμάλντι, δήλωσε ότι «ο Αλβέρτος μου είπε πως λυπόταν όποια γυναίκα θα γινόταν η πριγκίπισσα του Μονακό εξαιτίας της έκθεσης στη δημοσιότητα και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτόν τον ρόλο».

Ο ίδιος, τόνισε ότι ο 63χρονος γαλαζοαίματος φοβόταν πως η χαμηλών τόνων Σαρλίν δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δημόσιας ζωής και να αντιμετωπίσει τις συγκρίσεις με τη μητέρα του, Γκρέις Κέλι. Αν και η πρώην Αμερικανίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το 1982, η «σφραγίδα» της στο πριγκιπάτο παρέμεινε έντονη και ίσως μόνο οι δύο κόρες της, πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί θα είχαν το «κουράγιο» να συγκριθούν μαζί της.

Άλλωστε, ο Αλβέρτος, που ήταν 23 ετών όταν η μητέρα του έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, δεν βιάστηκε να βρει τη νύφη που θα γίνει η «Πρώτη Κυρία» του πριγκιπάτου καθώς η μεγαλύτερη αδελφή του, Καρολίνα, ανέλαβε επάξια να αντικαταστήσει τη μητέρα της.

Ο Αλβέρτος έκανε πρόταση γάμου στη Σαρλίν μετά από 10 χρόνια γνωριμίας

Ο Αλβέρτος επί χρόνια υπήρξε Δον Ζουάν με πολλές κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων, η Μπρουκ Σιλντς και η Κλόντια Σίφερ, απέκτησε δύο παιδιά εκτός γάμου, αλλά δεν έδειχνε πως βιαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρίγκιπας γνώρισε την Σαρλίν το 2000 σε αγώνες κολύμβησης στο Μόντε Κάρλο, όμως πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια για να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ο Αλβέρτος φοβόταν για την αναπόφευκτη σύγκριση με την μητέρα του», δήλωσε ο βασιλικός συντάκτης Φίλ Ντάμπιερ ενώ η βασιλική συντάκτρια Άντζελα Λέβιν τονίζει πως «από την στιγμή που η αδελφή του ανταποκρινόταν στο ρόλο της Πρώτης Κυρίας αυτός δεν ανησυχούσε».

000_8QN2JU
Κλείσιμο


Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Channel 24 της Νοτίου Αφρικής η γοητευτική Σαρλίν δήλωσε πως ο Αλβέρτος είναι «ο βράχος και η δύναμή της». «Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα ήταν όταν η ιατρική μου ομάδα μου ανακοίνωσε πως δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στο σπίτι για την δεκαετή επέτειο του γάμου μου. Χωρίς την αγάπη του και την στήριξη δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την οδυνηρή περίοδο», ανέφερε η πριγκίπισσα. Πάντως, το περασμένο έτος η ξανθιά Σαρλίν εμφανίστηκε δημόσια με ξυρισμένη τη μία πλευρά του κεφαλιού, την ίδια περίοδο που μια 34χρονη Βραζιλιάνα ζήτησε μέσω της νομικής οδού να αναγνωρίσει ο πρίγκιπας την 15χρονη κόρη της ως βιολογικό του παιδί.

Η Σαρλίν μιλά μέσω βιντεοκλήσης με τα δίδυμα παιδιά της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μίλησε την Παρασκευή, μέσω βιντεοκλήσης, με τα δίδυμα εξάχρονα παιδιά της, τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Εκείνη παραμένει επί μήνες στην χώρα καταγωγής της, τη Νότιο Αφρική και τα παιδιά της βρίσκονται με τον πατέρα τους στο Μονακό.
000_8VG9G2
Η 43χρονη πριγκίπισσα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την συνομιλία που είχε με τα δύο πριγκιπόπουλα μέσω FaceTime και έγραψε στη λεζάντα: «Περνώντας χρόνο με τον Ζάκι και τη Μπέλλα». Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η πριγκίπισσα «ξεναγεί» τα δύο παιδιά της στον χώρο όπου βρίσκεται, προφανώς, ένα κέντρο για την προστασία της άγριας ζωής, με πόστερ για την σωτηρία των ελεφάντων και των ρινόκερων από τους λαθροθήρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελλάδα αποστέλλει 200.000 εμβόλια στην Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία

Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Σύψας: Το καλοκαίρι του 2022 τελειώνουμε με τον κορωνοϊό - Φθινόπωρο θα κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης