Η πρωταθλήτρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δοτική Κατερίνα Καινούργιου

Η πρωταθλήτρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δοτική Κατερίνα Καινούργιου

Κυρίαρχες οι γυναίκες στην τηλεοπτική αρένα για μία ακόμη χρονιά με μεγάλες επιδόσεις

tsimtsili
Διαβάζοντας τα κείμενα αποχαιρετισμού των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου, διαπιστώνει κάποιος ότι υπάρχει μία λέξη, η οποία επαναλαμβάνεται: Δοτική.  Δε νομίζω ότι ο λόγος είναι πως άρεσε όταν την έγραψε ο πρώτος και ακολούθησαν οι υπόλοιποι. Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές, όπου οι συνεργάτες περιμένουν να σφυρίξει λήξη για να φύγουν τρέχοντας, παρέα με τα ψυχοσωματικά που απέκτησαν, στο «Ευτυχείτε» μάλλον ο τίτλος έγινε πράξη. Είναι χαρούμενοι οι συνάδελφοι και δεν λένε απλά καλά λόγια για να χαϊδέψουν αυτιά. Τα προβλήματα κυκλοφορούν, κάτι θα είχε πάρει το αυτί μας. Η Καινούριου έκοψε πρώτη το νήμα σε τηλεθέαση, όμως δεν είναι αυτό που τελικά αποτυπώνεται στην ιστορία. Οσο και να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι είσαι η νεράιδα που έπεσε από τον ουρανό στα πλατό, οι συνεργάτες σου ξέρουν την αλήθεια και θα την πούνε όπου και όταν χρειαστεί. Γιατί η τηλεόραση δεν είναι «όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος». Πιστέψτε με. Η Καινούργιου αν είχε στόχο τις καρδιές των ανθρώπων δίπλα της το πέτυχε. Και το λέω εγώ που στο παρελθόν της έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική.

kain


Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση Ελένη Μενεγάκη. Χαμηλή ως μέτρια τηλεθέαση αλλά υψηλό εκτόπισμα, ισχυρή παρουσία και εμπορική ζήτηση. Εχει η Ελένη ανάγκη τα νούμερα; Όχι. Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ.

men


Από την άλλη η Καινούργιου όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδυάζουν και τα δύο. Κάνουν πρωταθλητισμό και κερδίζουν και τις εντυπώσεις. Και αν και με την Σταματίνα μας χωρίζει ένα κόντρα πλακέ στα γραφεία των Studio Pro θα το πω: είναι εξαιρετική παρουσιάστρια, ευγενέστατη συνάδελφος και καλό παιδί. Ελέγχει την εκπομπή της, έχει ρυθμό, πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν τα καλύτερα.

Είπα τόσα καλά λόγια που δε νιώθω ο εαυτός μου, απόψε, my God. Απώλεσα αυτή την ιδιότητα της γνωστής «τσούγδως», που κατακεραυνώνει, που εξαπολύει βέλη, που πετσοκόβει και περνά πριονοκορδέλα. Τι έχω ακούσει κι εγώ…

Σε άλλα νέα το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου στο Mega εμφανίζει τάσεις υπερδιέγερσης με πολλά σχέδια να καταστρώνονται και πρόσωπα να προσεγγίζονται προκειμένου να τα στελεχώσουν.

Κλείσιμο
Προσοχή στους τηλεοπτικούς «εκβιασμούς», φίλτατες. Γυρίζουν μπούμερανγκ και κλείνουν πόρτες στα μούτρα. Μπααααμ!

Η Μαριλού Ρεπαπή με μία ανάρτησή της στο Instagram γράφει ενημερώνοντας για κάτι που γνωρίζουμε εδώ και καιρό. «Time to leave the nest. Time to fly away». Καλές πτήσεις, κορίτσαρε.

Βολιδοσκοπεί κόσμο το Open. Αναζητά νέες συνεργασίες κάνει πολλές προτάσεις και ετοιμάζει νέο πρόγραμμα με νέες εκπομπές.

Κουίζ: Ποιος πανελίστας δέχθηκε πρόταση από τρία κανάλια και τέσσερις εκπομπές; Μην μου πείτε πάλι ο Ουγγαρέζος. Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης